Božićna bajka u Finjaku počela je ovog vikenda i unijela je malo čarolije u naše živote

Božićna bajka u Finjaku počela je ovog vikenda i unijela je malo čarolije u naše živote

Još jedna izazovna godina je skoro iza nas, uz mnogo loših vijesti i neizvjesnosti. Ekipa iz Finjaka je ovog vikenda odlučila biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i usprkos svemu i ove su godine stvorili čarobnu atmosferu za blagdanske dane pred nama.

“Kako bi rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se kulisa spremala „Hvala vam ljudi, ovo mi je danas trebalo“, pa hvala vama da zajedno dočekujemo blagdane već 5. godinu zaredom, u čarobnoj bajci caffe bara Finjak”, poručuju nam iz Finjaka.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica.

Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja). Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a za njih je tu najslađa čokolada koja grije ruke, ali i srce.

Sjedenje na visokim stolovima (odnosno ručno oslikanim bačvama likom Orašara) akademskog kipara Denisa Sviraća još više će vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima.

Sva hrana i piće bit će poslužena u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive Orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće, te najbolje emocije. Zajedno stvorimo prekrasne uspomene pa da ipak ova godina ne bude jedna od onih „kojih se radije ne bi sjećali“.

“Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku, jer Vaše uspomene su i naše”, zaključuje priču vesela ekipa Finjaka.

Foto: Caffe bar Finjak

Učitati još
Zatvori