Restoran i lounge bar na otoku Šipanu nudi savršen bijeg od vrućina

Restoran i lounge bar na otoku Šipanu
nudi savršen bijeg od vrućina

bowa4

Otok Šipan pripada skupini Elafitskih otoka, arhipelagu koji okružuje Dubrovnik. Na najvećem otoku u ovoj skupini koji broji svega šesnaest kilometara kvadratnih, već se nekoliko godina nalazi rajsko mjesto na koje nitko ne može ostati ravnodušan – mediteranski restoran zove se Bowa, a krasi ga ambijent netaknute prirode, azurno plavo more s privatnim plažama te ponuda fenomenalnih gastro užitaka. Upravo je zato Bowa već postala novo omiljeno mjesto svih svojih posjetitelja.

bowa6

Bowa Dubrovnik

Restoran ima i kutak koji svojom jednostavnošću i ljepotom jednostavno poziva na uživanje. Lounge bar koji se sastoji od dva dijela skriven je u borovima i debelom hladu, a zelena boja tekstila u kombinaciji sa smeđom savršeno se uklapa u drvene konstrukcije ovog restorana. Nakon bogatog mediteranskog ručka u restoranu, ovdje se možete opustiti uz osvježavajući okus koktela koji će upotpuniti vaš odmor.

bowa3
bowa2

Ako ste ovoga ljeta odlučili maksimalno uživati i osjetiti čari naše obale, ovo mjesto na otoku Šipanu u blizini Dubrovnika je savršeno.

bowa1
bowa5
bowa7
bowa8
bowa9

Foto: Bowa

Učitati još
Zatvori