Boškinac je ovog vikenda bio domaćin sjajnog Great Gatsby Garden partyja

Boškinac je ovog vikenda bio domaćin
sjajnog Great Gatsby Garden partyja

Tematski osmišljen Great Gatsby party, inspiriran legendarnim filmom i atmosferom koja je oduševila cijeli svijet, ovoga je vikenda održan u prostranom vrtu i masliniku obiteljskog hotela Boškinac. Party je trajao do dugo u noć, a za fantastičnu atmosferu zaslužni su bili Marko Tolja sa svojim bendom te popularni hrvatski DJ i veliki foodie Ozren Kanceljak Kanca.

Great Gatsby party u Boškincu

Party je započeo već u popodnevnim satima, a uzvanici su se prigodno odjenuli u Gatsby stilu. Osim domaćina Mirele i Borisa Šuljića, vlasnika hotela, vinarije i restorana s Michelinovom zvjezdicom Boškinac, goste su dočekale na ledu poslužene kamenice, paški sirevi od sirane Vidas i Gligora, nevjerojatno ukusan drniški pršut star 4 godine i težak čak 27 kg, zatim brojni tapasi, mali zalogaji, fini janjeći odresci, steakovi, carpaccio i crudo od tune, brancina, podvelebitskog škampa, ali i prefine slastice Boškinčevog tima.

Certificirani rezač pata negre, chef Aleksandar Salević tanko je rezao Jamón Joselito koji je nestao u tili čas. Ponajbolji hrvatski barmen Filip Pleteš pripremio je nekoliko signature koktela, a ujedno predstavio vrhunske Old Pilots ginove, sommelieri i konobari su rastakali magnume vina kuće Boškinac, a mnoge su oduševili i prijatelji iz Francuske koji su nam predstavili čuvena rosé vina vinarije Chateau Favori te šampanjce Nicolas Maillard. Izvrsna hrvatska craft pivovara Varionica pobrinula se i da pivska ponuda bude na najvišoj razini a moglo se kušati i vrhunska amara i grappe Nonino.

DJ Kanca zagrijavao je prisutne do 20 sati kada je na terasi uz bazen nastupio Marko Tolja sa svojim bendom i odmah podignuo na noge već dobro raspoložene goste. Topla, gotovo ljetna noć, protekla je uz pjesmu i ples i puno popijenih boca, osmijehe i zadovoljstvo te su mnogi nestrpljivo pitali hoće li se ovakav party što skorije ponoviti u Boškincu.

Foto: Robert Pichler

Preporuka

Zatvori