Ovo je jedan od najljepših novih barova na Pagu

Ovo je jedan od najljepših
novih barova na Pagu

Još je manje od mjesec dana ostalo do službenog početka ljeta. Misli nam tako polako bježe prema našoj obali gdje ćemo i ovog ljeta sigurno provesti dio godišnjeg odmora. A jedna od lokacija kojoj se uvijek rado vraćamo je otok Pag, gdje se nalazi daleko poznati hotel, restoran i vinarija Boškinac.

Novosti koje nas očekuju u Boškincu

Boškinac je 2019. potpuno renoviran i redizajniran, a njegov je restoran prošle godine dobio i novi sjaj u obliku Michelinove zvjezdice. No, vlasnik Boris Šuljić nije stao na tome. U Boškincu nas tako od ove godine čekaju neki noviteti, poput konobe u kojoj služe cjenovno pristupačna tradicionalna jela.

Kako sami ističu, konoba Boškinac je mjesto užitka u tradicionalnim jelima, mjesto svježih lokalnih namirnica i sjajnih Boškinac vina. Uz fine dining restoran, kroz konobu Boškinac doživljaj je sada dostupniji i široj publici, uz nezaobilazni potpis kvalitete.

Druga novost je Boškinac bar, kutak koji svojim uređenjem podsjeća na Maroko i gdje bismo se rado odmah teleportirali. Bar je zamišljen kao mjesto za opuštanje, gdje možete doći i uživati u šalici kave, čaši vina ili nekog drugog pića.

Uz sve navedeno, jasno je da će Boškinac i ovo ljeto biti ‘place to be’.

Foto: Boškinac

Učitati još
Zatvori