Ovo je jedan od najljepših novih barova na Pagu

Još je manje od mjesec dana ostalo do službenog početka ljeta. Misli nam tako polako bježe prema našoj obali gdje ćemo i ovog ljeta sigurno provesti dio godišnjeg odmora. A jedna od lokacija kojoj se uvijek rado vraćamo je otok Pag, gdje se nalazi daleko poznati hotel, restoran i vinarija Boškinac.

Novosti koje nas očekuju u Boškincu

Boškinac je 2019. potpuno renoviran i redizajniran, a njegov je restoran prošle godine dobio i novi sjaj u obliku Michelinove zvjezdice. No, vlasnik Boris Šuljić nije stao na tome. U Boškincu nas tako od ove godine čekaju neki noviteti, poput konobe u kojoj služe cjenovno pristupačna tradicionalna jela.

Kako sami ističu, konoba Boškinac je mjesto užitka u tradicionalnim jelima, mjesto svježih lokalnih namirnica i sjajnih Boškinac vina. Uz fine dining restoran, kroz konobu Boškinac doživljaj je sada dostupniji i široj publici, uz nezaobilazni potpis kvalitete.

Druga novost je Boškinac bar, kutak koji svojim uređenjem podsjeća na Maroko i gdje bismo se rado odmah teleportirali. Bar je zamišljen kao mjesto za opuštanje, gdje možete doći i uživati u šalici kave, čaši vina ili nekog drugog pića.

Uz sve navedeno, jasno je da će Boškinac i ovo ljeto biti ‘place to be’.

Foto: Boškinac

0