Najslasnije knedle ovih ćete dana isprobati u Splitu

@borgo_split

Da Split sve više vrvi atraktivnim gastro adresama, dokaz je i nedavno otvoreni Borgo Kendla Bar u Gradu pod Marjanom. On se smjestio na adresi
Domovinskog rata 21, i to od početka lipnja kada je i službeno otvoren. Vlasnici ga reklamiraju kao pravi mali raj za ljubitelje slatkog, uz neizbježnu dobru kavu. U Borgo su već navratili i mnogi gastro blogeri, koji su uglavnom složni u tome da se ove knedlice moraju doći isprobati ako živite u Splitu ili vas put dovede ondje.

@borgo_split

Osim samih knedlica u kojima uživaju sva nepca, mnogo pažnje plijeni i vrlo toplo i ljupko uređenje interijera, a prostorom dominira sivo-bijela cvjetna tapeta koja pretvara Borgo Knedla Bar u mjesto vrijedno Instagram fotografija.

A što se tiče same ponude ovog bara, spomenimo samo neke zbilja slasne kombinacije okusa u knedlama; malinu i bijelu belgijsku čokoladu, mak i limun, borovnicu i mascarpone… Borgo Knedla Bar broji ukupno 16 varijanti knedlica, od kojih su neke čak i slane, a u ponudi su i keto knedle – primjerice s Nutellom. Sve novosti u Borgu pratite na njegovom Instagram profilu.

@borgo_split
@borgo_split
@dining_affairs
@dining_affairs

Foto: Instagram

7