![Nova artisan pekarnica Boogie Lab premijerno na Fuliranju, evo što morate probati](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Boogie-Lab-2.jpg)
![Nova artisan pekarnica Boogie Lab premijerno na Fuliranju, evo što morate probati](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/boogie-cover-1.jpg)
Ove smo godine na Fuliranju odmah opazili kućicu naziva Boogie Lab, artisan bakery & bar. Mjesto je to čije otvorenje u Zagrebu već neko vrijeme nestrpljivo iščekujemo, pa nas je njihova kućica iznimno obradovala. Svoje su delicije gladnoj publici po prvi puta odlučili predstaviti baš u adventskom tonu.
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-13.jpg)
Boogie Lab slastice
Kronut
Slastica koja nas je odmah privukla je kronut, hibrid kroasana i krafne (donut). U ponudi su kronut pistacchio sa 100% sicilijanskim pistacchiom i kremom od vanilije, te kronut kikiriki, slani karamel i čokolada. Super je što kronut rade pred vama, pa je tako uvijek svjež i topao. Cijena kronuta je 35 kn.
Germknedle
Osim kronuta u ponudi su i genijalne germknedle. Nekad apsolutni adventski favorit, ove je godine bilo teško pronaći. No, zato u Boogie Labu imaju nekoliko različitih! Posebnost njihovih germknedla je tijesto s prirodnim kvascem. Naš favorit je germknedla čokolada i lješnjak koja dolazi s punjenjem od belgijske čokolade s lješnjacima te umakom od vanilije s makom. U ponudi je i germknedla šljiva s domaćim džemom od šljiva i umakom od vanilije s makom. Cijena germknedli je 49 kn.
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-14.jpg)
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-15.jpg)
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-12.jpg)
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-16.jpg)
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-2.jpg)
![Boogie Lab](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/11/Journal-Fooliranje-18.jpg)
Foto: Sanja Tušek