Ako uskoro planirate u Beograd, svratite u ovaj preslatki lokal na doručak ili brunch

Ako uskoro planirate u Beograd, svratite u ovaj preslatki lokal na doručak ili brunch

Mjesta na kojima možemo popiti finu kavu i pojesti zdravi doručak, kolač ili nešto konkretniji brunch, uvijek su tražena, a pogotovo kada smo na putovanju. Takva mjesta obično imaju sve što je potrebno za napuniti baterije – bilo da dan tek započinjemo doručkom i prvom jutarnjom kavom, ili da u nekom trenu odlučimo napraviti pauzu od razgledavanja grada, okrijepiti se, pa nastaviti dalje s dnevnim planom i programom. Pronašli smo Bloom, jedno baš takvo feelgood mjesto, koje ćete za vrijeme idućeg posjeta Beogradu svakako htjeti posjetiti.

Bloom Belgrade

Ako uskoro planirate posjetiti Beograd, sigurni smo da već znate kako se tamo krije jako puno slatkih restorana, barova i kafića. Ovaj smo put naišle na mali, šarmantan kafić Bloom. Nas je očarao i interijerom, hranom i pićem, ali i cijelim konceptom. Bloom je preslatki kafić, all-day breakfast & brunch bar s najboljom ponudom sokova, smoothieja i jednostavnih, zdravih obroka. Osim kave i zdravih napitaka ovdje ipak možete popiti i vino, pivo i rakiju!

Interijer je pun biljaka, toplog drvenog namještaja i oslikanih zidova, a uz simpatično osoblje atmosfera je uvijek vesela. Naravno, i psi su dobrodošli. Bloom se nalazi u šarmantnom kvartu u Beogradu, na adresi Gospodar Jevremova 23. Od ponedjeljka do petka radi od 8 do 16, a vikendom od 9 do 17 sati.

Jelovnik

Za doručak se nude prazni i punjeni kroasani, kajgane s raznim dodacima, omlet, razne opcije zobenih pahuljica, domaća granola s jogurtom i voćem te zeleni smoothie bowl. U brunch ponudi su sendviči, slatki i slani tostovi i salate, a zasladiti se uvijek možete i banana breadom, tortom od mrkve ili zdravim raw barom. Za van možete kupiti i pakiranja Bloomove domaće granole.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori