Ben & Jerry’s legendarnog sladoleda jednostavno se ne možemo zasititi

Ben & Jerry’s legendarnog sladoleda jednostavno se ne možemo zasititi

Priča o Ben & Jerry’s započela je 1978. godine kada su Ben Cohen i Jerry Greenfield nakon položenog dopisničkog tečaja iz izrade sladoleda, preuredili staru benzinsku pumpu u Vermontu (SAD) u sladoledarnicu i počeli prodavati sladoled. Danas, 40g kasnije Ben & Jerry’s je dostupan u više od 40 zemalja diljem svijeta. Izrastao je u brand ikonu, brand s misijom i vrijednostima koje privlače i koju slijede milijuni diljem svijeta. Misija Ben & Jerry’s je stvarati fantastične proizvode, koristeći pažljivo odabrane sastojke pritom zadržavajući ekonomsku i socijalnu ravnotežu.

Ben & Jerry’s je sladoled napravljen od nečeg boljeg

Ben & Jerry’s je sladoled napravljen od nečeg boljeg. U proizvodnji se koriste jaja iz slobodnog uzgoja, kvalitetni mliječni proizvodi i Brownies dobročinitelji. Neki od glavnih sastojaka kao što su šećer, kakao i vanilija dolaze sa Fairtrade certifikatom. U smjesu se ne dodaje puno zraka što okus čini bogatim i kremastim, čašice teškim a žličice savinutim.

Nema puno stvari koje sa sigurnošću znamo u ovom svijetu, ali jedna od njih je da je nemoguće krivo pomiješati maslac od kikirikija, čokoladu i sladoled od vanilije. Pokušali smo. Uvijek ispadne slasno!

Ukusni preljevi, slasna punjenja i kultni komadi čokolade, karamela, keksa i pralina…čarolija B&J sladoleda je u pažljivo odabranim sastojcima za svaku varijantu. Ben & Jerry’s  sladoledni Gurui pažljivo pripremaju svaku varijantu, testiraju i poboljšavaju sve dok ne postignu savršenstvo. Distributer: Stanić d.o.o.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori