Slatka podrška Baby Lasagni: 12 bodova za Rim Tim Tagi Dim
Slatka podrška Baby Lasagni: 12 bodova za Rim Tim Tagi Dim

Slatka podrška Baby Lasagni: 12
bodova za Rim Tim Tagi Dim

Marina Medaka, chefa RougeMarina, pjesma Rim Tim Tagi Dim toliko je oduševila da je napravio novi desert, koji svojim okusima neodoljivo podsjeća na pjesmu. Na prvi pogled vrlo nespojiva i neobična kombinacija jagoda, čipsa od kakaa, paprenjaka, slane karamele, slatkog vrhnja i svijeta soli uz „šmek“ mliječne čokolade sljubila se u neodoljiv okus, koji već dobiva prve pohvale. Baby Lasagna tako je dobio slatku podršku.

RIM TIM desert, Baby Lasagna (1)

Inspiracija kod kreiranja ovog deserta, definitivno je kontrast, koji se provlači kroz cijelu pjesmu, a isto tako “prožima” okuse mog novog deserta Rim Tim. Jagode označavaju selo, a mliječna čokolada označava grad. Simbol kravice koju Baby Lasagna spominje u pjesmi jest tučeno vrhnje, a tu su i neki neobični, eklektični okusi, koji se obično ne nalaze u slatkim desertima, paprenjak i sol.

Kontrast u pjesmi, koji je jako snažan, želio sam pretočiti u isto takve, kontrastne okuse. Na primjer, ti paprenjaci pa sol na karameli, koja označava hrvatsko more i okusi gorkog čipsa od kakaa sa slatkim tučenim vrhnjem, kad to pojedete, kao aftertaste ćete osjetiti mliječnu čokoladu s nježnom slatkoćom jagoda – genijalni okusi za genijalnu pjesmu! – objasnio je chef Marin Medak.

Pozivamo vas da otkrijete slatku varijantu pjesme, a Medak obećaje da će, ako Marko pobijedi, zauvijek zadržati desert u ponudi.

Rim Tim se može kušati u RougeMarin Citiju u Petrinjskoj 2 i u RougeMarin bistrou u Folnegovićevoj 10. Sretno Baby Lasagna!

Foto: Bojan Haron Markičević, Martina Movrić

Video: Nives Brkan

Učitati još
Zatvori