Babarol street food festival se vraća u Trogir – otkrivamo detalje programa
Babarol street food festival se vraća u Trogir – otkrivamo detalje programa

Babarol street food festival se vraća u Trogir – otkrivamo detalje programa

Nakon što je lani u svibnju Babarol doživio svoje premijerno izdanje u Trogiru, Babarol street food festival raširio se i na gradove poput Dubrovnika i Rovinja. Druga polovina svibnja rezervirana je za “povratak kući” u Trogir, a mi vam donosimo informacije što vas sve očekuje na drugom Babarolu od 19. do 29.5.

Koncerti, odlična hrana, radionice za velike i male…

Ovog puta čak jedanaest dana očekuje Trogirane i njihove goste, a organizator festivala Antonio Franić najavio je bogat sadržaj:

Čak šest koncerata, šest odličnih ugostiteljskih objekata, radionice za velike i malene, predstavljanja ponajboljih hrvatskih barmena i prvenstvo o’ rafijoli samo su neki od sadržaja koje smo pripremili. Novost je i da smo “proširili” Babarol obitelj pa nam se priključuju dva dobro poznata imena: brand Tunaholic koji sad već možemo nazvati regionalnom senzacijom u pogledu morske ponude i splitski Missy B. bistro iza kojeg stoji omiljena Gorana “Goge” Milaković čija jela su oduševila na dubrovačkom Bavarinu lani. Vjerujem kako imamo još bolji projekt ove godine na ponos Trogiranima i svima koji će posjetiti ovaj grad sretnog trenutka, izjavio je organizator.

Što se tiče glazbenog dijela, tu su koncerti grupe Mjesni Odbor (19.5.,otvorenje), dolaze Gina Damjanović (20.5.) i njeni The GeeGees u sklopu Trogir Outdoor Festivala, mlade snage poznate iz emisija A strana i The VoiceDaniel Jurišević (25.5.) i Vjeko Ključarić (26.5.), grupa Pavel (27.5.).

Od prošlogodišnjih ugostiteljskih imena vraćaju se slastice O’š kolač koje potpisuje Tea Mamut, trogirski bistro bar Corte, zadarski Picnic Mingle&Fun i Robert Predrag Žmire i njegov Restaurant Mare.

Jedanaest dana zabave u Trogiru

Iza Kule posjetitelje po prvi put očekuje i Kino Babarol s projekcijama za velike i male (22. i 23.5.), prijenos finala Kupa utakmice Hajduk- Rijeka na velikom video zidu (24.5.), nedjeljni cooking showovi uz Gogu i Žmiru, a ponovit će se i lanjsko hit događanje Prvenstvo O’rafijoli (27.5.) na koje pozivamo sve eksperte da se prijave jer ih očekuju bogate nagrade.

Ulaz je slobodan sve dane festivala, a više informacija o programu potražite na društvenim mrežama  Facebook i Instagram, a nama ne preostaje ništa drugo no pozvati vas u Trogir 20.-29.5. I ne zaboravite staviti oko vrata svoj babarol!

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori