U tijeku je Tjedan restorana na kojem možete povoljno uživati u delicijama
U tijeku je Tjedan restorana na kojem možete povoljno uživati u delicijama

U tijeku je Tjedan restorana na kojem možete
povoljno uživati u delicijama

U tijeku je 25. izdanje Tjedna restorana u kojem imate priliku po promotivnim cijenama uživati u jelima hrvatskih restorana. Manifestacija je to koja se organizira dva puta godišnje – na proljeće i u jesen. Trenutno je aktivno jesensko izdanje koje je počelo u petak 14. listopada, a traje sve do kraja ovog tjedna. 25. Tjedan restorana dat će vam priliku degustirati najfinija jela i to u 3 slijeda po cijenama od 100 do 150 kuna. Ne propustite deset dana gastronomskih užitaka u različitim restoranima diljem Lijepe Naše, a koja sve mjesta sudjeluju u ovom izdanju saznajte u nastavku.

Što sve nudi 25. Tjedan restorana

Suradnja s ugostiteljskim objektima kojoj je cilj promocija vrhunske gastronomije odvija se već dvanaestu godinu za redom. 25. Tjedan restorana traje od 14. do 23. listopada, a na njemu se nalazi čak 64 restorana. Svi oni u cijeni nude predjelo, glavno jelo, desert i čašu vina ili pjenušca po pristupačnoj cijeni. Za ručak ćete tako morati izdvojiti od 100 do 125 kuna, a za večeru od 100 do 150 kuna.

Najbolja ponuda nalazi se u Metropoli gdje u Tjednu restorana sudjeluje 24 restorana. Neki od poznatijih su konoba Didov san, Lido, Balon i Sofra. Od novih restorana tu su Matrix i Nico’s, a našu najveću pozornost menijem privukao je Mr. Moo Bar & Restaurant. Kod njih ćete na oba jelovnika pronaći domaći kruh od kiselog tijesta s domaćim maslacem od bučinog ulja i ružmarina za couvert. Kad pričamo o predjelu na mesnom meniju nudi se rižoto od vrganja, pancete, kokosa i naranče, dok se na ribljem nudi rižoto od mrkve i kozica. Za glavno jelo možete birati između svinjskog lungića i pastrve, a za desert gelato od muškatne tikve ili od šljiva.

Ni drugi najveći grad u Hrvatskoj – Split ne zaostaje svojom ponudom sa svojih 13 restorana. Izdvojili bismo restorane hotela Park i Central, Olive Tree i Trattoriu Tinel. Tu su još restorani u Puli, Varaždinu, Čakovcu, Sisku, Tuheljskim toplicama, Osijeku, Makarskoj, Sukošanu, Krapini, Baškoj Vodi i mnogim drugim hrvatskim mjestima. Informacije o tome koji se sve točno restorani nalaze na popisu te što imaju u svojoj ponudi jela potražite na službenim stranicama Tjedna restorana. Iskoristite ovu pogodnost i po povoljnim cijenama priuštite sebi gastronomski užitak sa svojim najdražima.

Učitati još
Zatvori