Zanimljiv Instagram profil koji slavi žensku ljepotu iznad 40-e

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Denise Boomkens (@and.bloom)

Nerijetko možemo čuti da žene više ne žele nositi šminku nakon određene godine. Smatraju da više ne izgleda lijepo na licu i da ističe sve što ne bi trebalo, a to su bore na licu. Boje se nositi eyeliner jer misle da istakne spuštene i naborane kapke, crveni ruž jer se uvlači u sitne borice i slično. Još jedna prepeka je što je teže naći make up proizvode koji imaju dobar sastav i odgovaraju zrelijim tipovima kože. Misle da šminka više nije za njih i da je nemaju svrhe stavljati kad nemaju lijepu i zaglađenu kožu ili kvalitetan proizvod.

Listajući kroz Instagram pronašli smo super Instagram profil koji slavi žensku ljepotu iznad 40 godina i predstavlja baš moćne fotografije žena s make upom. Fotografkinja Denise Boomkens fotografira portrete žena koje imaju otkačene i drugačije make up lookve.

Kad se spomene neki šareni i veseli make up look, odmah se pomisli na mlađu osobu, ali ovaj profil dokazuje suprotno – i starije dame mogu jako dobro nositi takve lookove. Imaju neonske boje na kapcima, cvijeće na koži, glitter na očima – i pritom odlično izgledaju te pucaju samopouzdanjem.

Žene se ne moraju ograničavati nositi šminku zbog svojih godina, jer sve dok se osjećaju dobro i mladenački zaigrano u svojoj koži, to će se reflektirati i na van.

Ovaj zanimljivi Instagram profil pogledati možete ovdje.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram

0