Plaža na kojoj se družite s plamencima

Plaža na kojoj se družite s plamencima

Postoje ta neka mjesta na svijetu zbog kojih ćete poželjeti preletjeti tisuće kilometara samo kako bi ih vidjeli uživo. Sigurno već imate vlastiti popis koji ste slagali pregledavajući razne Instagram profile i portale posvećene putovanjima.

Flamingo Beach na Arubi

Pisali smo o Plavoj laguni na Islandu koja je na našoj listi želja, hotelu u Finskoj iz kojeg se promatra polarna svjetlost, a na popisu se nalazi i jedinstvena plaža na Arubi. Smještena na privatnom otoku Renaissance, na 15-tak je minuta vožnje brodom od glavnog otoka i dostupna gostima Renaissance Aruba resorta bez naknade ili svim posjetiteljima koji žele kupiti dnevnu ulaznicu.

Može se pohvaliti brojnim aktivnostima u kojima se može uživati, restoranom, wellnessom i dvije plaže. Jedna je namijenjena obiteljima s djecom, a druga je ‘adult only’ i najatraktivnija jer po njoj slobodno šeću plamenci. Upravo je to i mamac za sve turiste – pogađate da je većina lifestyle blogerica već posjetila ovo mjesto i promovirala kristalno čisto more, bijeli pijesak i susret s neobičnim pticama na svojim profilima.

Htjeli ili ne, privukle su nas te opuštene fotografije sunca i mora sa zanimljivim zaokretom. Mišljenja posjetitelja su podijeljena, nekima ovo iskustvo ne vrijedi cijene ulaznice i preporučuju radije odmor na obližnjem otoku Bonaire gdje se plamenci puno slobodnije kreću, a drugi su pak oduševljeni. Procjena je na vama; nađete li se ikad u prilici da otputujete na Arubu, ovdje pronađite sve što vam treba da dođete do Flamingo Beach plaže.

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori