On zna kako na cool način nositi bandane, a ima i svoj Instagram hashtag

@fitz_thedood

Modni dodaci za kućne ljubimce s porastom popularnosti Instagrama postali su neizbježni. Vlasnici sve više pažnje posvećuju tome da svoje odjevne kombinacije usklade sa svojim četveronožnim prijateljima. Bandane su svima poznate kao asesoar kojeg nose svi s dugom kosom, a psić Fritz nosi ih na cool način – kao dodatak oko vrata. Kao jedan od najuspješnijih petfluencera s Instagrama Fritz se istaknuo zahvaljujući hashtagu #fitztagram. Šarmantni psić križanac je pudle i zlatnog retrivera, a u nastavku upoznajte njegov stil.

Kako Fitz nosi bandane?

@fitz_thedood

Preslatki ljubimac Fitz na svom Instagram profilu svoju publiku svakodnevno uveseljava svojim modnim odabirima. Ono što najradije nosi su trendi bandane kojih sudeći po fotkama ima pozamašan broj u svom ormariću. Vlasnici ih često zavežu preko ogrlice, a mnogi ih ne skidaju čak ni kod kuće. Povijest ovog modnog dodatka seže nekoliko stoljeća unazad, a bandane su nam poznate iz vestern filmova o kaubojima. No čini se kako su se s filmskog platna svestrane bandane vješto ušuljale u naš život s kućnim ljubimcima.

@fitz_thedood
@fitz_thedood

Mali avanturist sa stalnom adresom u kanadskom Winnipegu šarmira svakoga tko se s njim sretne na ulici. Modni brendovi često ga angažiraju kao modela, a bandane koje nosi nerijetko su i personalizirane s njegovim inicijalima ili punim imenom. S obzirom na to da vrijeme voli provoditi pozirajući ne čudi da su njegovi vlasnici hobi odlučili podići na jednu novu razinu i pri tom zaraditi. Šetnje su začinjene kombiniranjem povodca s prigodnim uzorcima urbanih bandana.

@fitz_thedood

Foto: Instagram (@fitz_thedood)

0