Fidel Gastro je novi restoran i bar u Zagrebu

Fidel Gastro je novi restoran
i bar u Zagrebu

Fidel Gastro

Novogodišnja noć sad je doslovno iza ugla, a sigurno među vama postoje i oni koji žele organiziranu zabavu, ali još nisu pronašli savršenu lokaciju. Možda se rješenje krije u posve novom restoranu u Zagrebu, otvorenom u ulici Krste Pavletića 1, koji će u odličnom ambijentu svojim gostima ponuditi dobru glazbu i izvrstan menu.

Fidel Gastro

Naime, novi restoran Fidel Gastro objedinjuje najmoderniju fusion kuhinju, bogatu ponudu vina i urbane ritmove jazza i bluesa. Smješten u dizajnerskom ambijentu, Fidel Gastro je idealan za proslave i domjenke svih vrsta. Ispred impozantnog bara smjestili su se visoki stolovi koje slijedi restoranski prostor i galerija u kojima se služe sve delicije na raskošnom meniju. Nova godina obilježit će se uz hladno-topli buffet poslužen na švedskom stolu, piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, resident DJ-a te goste iznenađenja. Više o samoj proslavi doznajte na stranici eventa.

fidel-gastro-4

Prostor prožima topli industrijski ugođaj, spoj metala i drveta, cigle i retro detalja s mood rasvjetom za ugodne večeri uz fino piće u ruci. A kako sve dobro izgleda uživo uvjerite se sami – posjetite novi restoran i noćni bar te uživajte u gastro ponudi. Sve što vas zanima doznajte na službenoj stranici ili Facebooku.

fidel-gastro-3

fidel-gastro-2

Foto: Fidel Gastro

Učitati još
Zatvori