Uskoro počinje treće izdanje festivala “Svijet na tanjuru”

Uskoro počinje treće izdanje festivala
“Svijet na tanjuru”

Pospremite kofere i putovnice jer vas festival “Svijet na tanjuru” treću godinu zaredom vodi na nezaboravnu gastro avanturu. Putovanje oko svijeta ove će godine potrajati jedanaest dana za vrijeme kojih će se okusi, mirisi i boje različitih svjetskih kuhinja izmijeniti se na zagrebačkom Europskom trgu. Svaki dan festivala “Svijet na tanjuru” donosi novu gastro destinaciju i njezine najukusnije delicije.

SVIJET NA TANJURU: PLAN PUTOVANJA ZA 2017. GODINU

Gastro putovanje oko svijeta na Europskom trgu započinje 31. kolovoza s tradicionalni početkom u okusima Hrvatske. Deset narednih dana festivala donose okuse Dalekog Istoka i egzotičnog Juga. Od Šri Lanke, Indonezije, Kube i Koreje pa do Meksika, Ukrajine, Austrije i Indije,  jedanaest festivalskih dana donijet će libanonski motabal, ruske chebureke, kubanske churrose i venecuelansku arepu te otkriti što je to poffertjes, kakvih sve vrsta sushija ima i kakvog je okusa pravi američki burger.

Osim okusa, mirisa i boja delicija iz čitavog svijeta, festival “Svijet na tanjuru” je i ovu godinu pripremio zabavni program koji će vaše gastro putovanje ispuniti glazbom, plesom, tradicionalnim običajima i jezicima. Bilo da želite zaplesati uz ritam južnoameričkih plesova, okušati se u japanskim borilačkim vještinama, izraditi licitarsko srce za voljenu osobu ili oslikati svoje tijelo kanom, festival “Svijet na tanjuru” vodi vas na nezaboravnu avanturu. Za sve dodatne informacije i detaljan program koji stiže uskoro posjetiti Facebook stranicu festivala.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori