‘Feel good’ Instagram profili koji podižu raspoloženje

‘Feel good’ Instagram profili
koji podižu raspoloženje

Iako ove blagdane ne provodimo u širem krugu svoje obitelji kako smo možda navikli, vjerujemo da u svakom danu pronalazite nešto posebno što vam podiže raspoloženje. Jesu li to online druženja, neke dobre knjige, filmovi ili pak isprobavanje recepata? Možda je to i Instagram, koji je sada više no ikad velik izvor inspiracije, pa smo odlučili izdvojiti nekolicinu profila uz koje ćete se opustiti i na njima pronaći nadahnuće, a oni će vam k tome i popraviti raspoloženje!

Instagram profili za dizanje raspoloženja

Na ovim Instagram profilima pronaći ćete dnevnu inspiraciju za neki recept, savjet za uređenje interijera, neku pozitivnu poruku za svaki dan ili se jednostavno dobro nasmijati.

Liz Climo

Ilustracije ove autorice popravit će vam raspoloženje svakog jutra čim uzmete mobitel u ruke.

https://www.instagram.com/p/B-0IGqohhnj/

Samin Nosrat

Jedan od omiljenih profila u food kategoriji. Jednostavni recepti, prirodna i opuštena zezancija. Obožavat ćete ovu ženu.

https://www.instagram.com/p/B6TS-pTn9-1/

Morgan Harper Nichols 

Sigurno ste već negdje na internetu naletjeli na ovaj Instagram profil. Ako ne, sad je pravo vrijeme da ju zapratite. Njezine riječi ohrabrenja definitivno dobro sjedaju, pogotovo u ova vremena.

https://www.instagram.com/p/B-hf6c1AhCc/

Fox Homes & Realty

Definitivno jedan od profila koje obožavamo kada se radi o uređenju interijera. Obožava ga struka, a obožavat ćete ga i vi.

https://www.instagram.com/p/B-zzHNTH0Vx/

History Cool Kids 

Profil na kojem ćete doznati jako puno činjenica o sportu, umjetnosti, pop kulturi i ikoničnim događanjima iz povijesti. Ovo je definitivno jedan od onih profila koje preporučamo ako želite znati pomalo o svemu. Plus, fotografije su čudo.

https://www.instagram.com/p/B-X2_sEjsc4/

Chloe MacKintosh

Ovo je profil za sve one koji možda potajno priželjkuju miran život u nekoj seoskoj sredini. Ako niste u toj kategoriji, ne brinite. Ovaj profil će vas onda samo jako dobro nasmijavati.

https://www.instagram.com/p/B-X618YHCfZ/

Pauline & Geoffrey Walker

Par koji živi u Engleskoj, ima definitivno energiju kojom će vam svaki dan učiniti boljim. Spontano, šarmantno, svakodnevno i prirodno.

https://www.instagram.com/p/B-2II10ApIV/

Gabrielle Blair 

Ako želite zaviriti malo u francuski način života, onda je ovo definitivno profil za vas. Dizajnerica koja renovira stan i pritom besplatno dijeli savjete samo je plus.

https://www.instagram.com/p/ByVva8fAVGW/

Comments by Celebs

Instagram koji na jednom mjestu skuplja Instagram komentare slavnih osoba. Definitivno dobro dođe kao jedan od profila za odmoriti mozak. To je nekad točno ono što nam treba.

https://www.instagram.com/p/B-Yc4p1l0D0/

Joy Cho 

Vlasnica lifestyle brenda Oh Joy! vodi jedan od najoriginalnijih Instagram profila. Ovdje možete pronaći jako puno savjeta u jako puno kategorija. A nekad ćete jednostavno skrolati kroz fotografije jer su jednostavno predivne.

https://www.instagram.com/p/B9Qes68FgK-/

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori