Fantastičan planinski hotel u Sarajevu

Fantastičan planinski hotel u Sarajevu

pino19

Sarajevo se ponosi planinom Trebević koja nadvisuje grad i čije je zelenilo mjesto izleta i rekreacije za sve građane i njegove posjetitelje. Upravo se tamo, na visini od 1070 metara smjestio novi hotel Pino Nature Hotel, koji sa samo 22 sobe i 2 apartmana predstavlja ideal odmora kroz cijelu godinu.

pino16

pino13

pino2

Zimi će vas dočekati poseban ugođaj s vatricom u kaminu i krznom na krevetu, dok ljeti prevladava prekrasno zelenilo za cjelodnevne šetnje, a nadohvat ruke su sve znamenitosti koje nudi grad Sarajevo.

pino14

pino9

Građen u stilu tradicionalnih planinskih kuća, hotel je inspiriran prirodom tako da ga odlikuju kosi krovovi koji štite od snijega, a u unutrašnjosti prevladavaju prirodni materijali, uglavnom drvo.

pino17

pino12

pino5

Hotel ima i wellness centar koji će definitivno donijeti odmor za dušu i tijelo uz kombinaciju čiste planinske vode i planinskog bilja, veliki restoran Prvi šumar za uživanje u tradicionalnim specijalitetima i internacionalnoj kuhinji te također Kids Club za najmlađe. Toplina prirode i suvremenog komfora ovdje se susreće s jedinstvenim pogledom na planine. Iskoristite bezbroj mogućnosti za zabavu i odmor u spektakularnom planinskom ambijentu ovog hotela – sve informacije doznajte na Pino-hotel.com.

pino3

pino11

pino8

pino18

Foto: Pino Hotel Nature

Učitati još
Zatvori