Rabac dobiva novi family resort

Rabac dobiva novi family resort

family-life-bellevue-7

Još jedan obiteljski resort ove će godine biti otvoren na Jadranu, a čini se kako je obiteljski turizam sve prepoznatiji kao niša i publika prema kojoj vrijedi oblikovati sadržaje. Uz, primjerice, Family Hotel Diadora kraj Zadra ili novootvorene Amarin Family Hotel u RovinjuMedora Auri Family Beach Resort u Podgori, Rabac nastavlja razvijati svoj turizam s Family Life Bellevue Resortom. I to je samo jedan od trenutno aktualnih Valamarovih projekata u Istri.

family-life-bellevue-1

Smješten iznad cijenjenih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima, s bazena i pruža zadivljujući panoramski pogled na more i kvarnerske otoke. Želite li provesti bezbrižno ljetovanje sa svojom obitelji, u ovom resortu ćete dobiti i više od toga. S uslugom all inclusive nećete morati razmišljati o planiranju obroka i užina i sve će vam biti na dohvat ruke.

family-life-bellevue-5

family-life-bellevue-4

Malene će posebno oduševiti atraktivni bazeni s vodenim atrakcijama i cjelodnevna animacija u dječjim klubovima za sve uzraste – od beba do tinejdžera. Dok oni uživaju, vi se možete opustiti na plaži ili uz piće na elegantnom bazenu s pogledom na more, ali im se i pridružiti kroz obiteljske programe.

family-life-bellevue-6

 

Izlazak iz hotela značit će uživanje u plažama Rapca, sadržaj je prošle godine proširen beach barom i novim restoranima, ali i kristalno čisto more bit će dovoljno da poželite ostati zauvijek. Više o rezervacijama na službenoj stranici resorta.

family-life-bellevue-8

family-life-bellevue-3

family-life-bellevue-2

Foto: Family Life Bellevue Resort

Učitati još
Zatvori