Novi beach club u Istri

beachclubrabac1

The Beat Beach Club

Beach barova i klubova na Jadranu nikad dosta! Lijepe plaže koje okružuju mjesto Rabac podno Labina u Istri jučer su dopunjene novim sadržajima. Naime, hotelski lanac Valamar je otvorio tri nova objekta – beach club, restoran i bar u kojima će moći uživati svi posjetitelji koji se nađu u ovom istarskom mjestu.

beachclubrabac3

Trattoria La Pentola

The Beat Beach Club mami posjetitelje hladnim bazenom s panoramskim pogledom i bogatom kartom koktela, dok će se navečer ovdje održavati različiti partyji s gostujućim DJ-ima, sadržaj koji je ljeti uvijek dobrodošao.

Osim beach cluba s bazenom, lounge ležaljkama i separeima za uživanje, istovremeno su otvoreni šarmantno uređeni trattoria La Pentola te beer&grill bar Craft. U La Pentoli će se moći isprobavati bogata gastronomska ponuda s notom talijanske kuhinje i jednom posebnošću – domaćom, ručno rađenom tjesteninom, a samo ime Crafta otkriva da će se tamo nuditi jela s roštilja, pivo te uz to i burgeri.

beachclubrabac

Beer&Grill Craft

Ako se nađete u blizini Labina i Rapca, ne propustite starinske uličice i brojne galerije gradića na brdu te spuštanje do čistog mora, lijepih plaža i ovih zabavnih sadržaja koje nudi Rabac.

Komentari