Prava oaza za odmor od pet zvjezdica

Prekrasan Falkensteiner hotel & spa Iadera, koji se ističe posebnim dizajnom i arhitekturom prava je oaza za odmor od pet zvjezdica. Za vrhunski dizajn hotela pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun. Cijeli je u plavo bijelim tonovima i nijansama pijeska, usluga je prvoklasna, a alpsko-jadranska kuhinja vrhunska.

falkensteiner11

Nalazi se na izuzetnoj panoramskoj lokaciji na samom vrhu poluotoka Punta Skala, u blizini Zadra te je član renomiranog hotelskog udruženja The Leading Hotels of the Word dok je njegov Acquapura Spa dio Leading Spas od the World kao jedini u Hrvatskoj. Ima 210 soba i apartmana od kojih većina ima fantastičan pogled na more. Aquapura Spa prostire se na čak šest tisuća četvornih metara, a dijeli se na White i Black Spa.

falkensteiner

falkensteiner10

White Spa nudi puno kozmetičkih tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom, sa sauna područjem i prostorima za masažu i tretmane tijela. Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je Orijentom te iscjeljujućom snagom kristala i dragog kamenja, po kojima su prostorije za tretmane dobile naziv.

falkensteiner9

Kao i prirodna izmjena godišnjih doba, tako je i ljudski bioritam podložan usponima i padovima. Čovjekova svakodnevica postaje sve zahtjevnija stoga se dodatno moramo prisjetiti prirodnog bioritma života koji se kroz godišnja doba mijenja. Upravo iz tog razloga u Aquapura Spa postoje spa paketi i tretmani po godišnjim dobima koji prate čovjekov bioritam. Uz njih se možete revitalizirati, njegovati tijelo ili samo napuniti baterije.

Čistu vodu dobavljaju iz hrvatskog dijela Jadranskog mora, poznatog po jedinstvenoj kvaliteti vode i različitim vitalizirajućim sastojcima. Jadransko more označava beskonačnost, ljepotu, protok, ali i otpornost, a sve se to spaja u ADRIApura koncept, što je jedinstvena spa filozofija sastavljena od tretmana za tijelo i lice, kao i od tradicionalnih i suvremenih Hammam rituala. Spa koncept je upotpunjen bazenima koji su punjeni desaliniziranom morskom vodom s dodatkom mirodija i bilja iz dalmatinske regije.

falkensteiner7

Još jedna divna stvar u Aquapura Spa su Intraceuticals tretmani. Cijeli koncept Intraceuticals baziran je na činjenici da je hidratacija kože nužna za zdrav i lijep izgled kože, a to se postiže opskrbom kože sastojcima koji vezuju vodu, te odmah daju vidljive razultate kao što su čvršća i mlađa koža. Intraceuticals koristi moćnu hijaluronsku kiselinu kako bi revitalizirao sposobnost kože da privuče vodu i pomogao koži da napuni vodim svoj prirodni rezervoar.

Mnoge svjetski poznate zvijezde kao što su Fergie, Jessica Stam, Kim Kardashian, Gina Brooke, Naomi Campbell, Miranda Kerr i druge koriste Intraceuticals i uživaju mladenački i zdrav izgled.
Ako odlučite isprobati bilo koji tretman iz zaista bogate ponude Aquapura Spa, vjerujte da nećete požaliti te će te si tom odlukom ostvariti odmor iz snova.
Sve detaljnije informacije o hotelu i uslugama te raspoloživosti smještaja možete naći na stranici hotela.

falkensteiner_velika

falkensteiner8

falkensteiner5

falkensteiner3

0