Stranica koja maksimalno olakšava stres selidbe i slanja paketa

Stranica koja maksimalno olakšava
stres selidbe i slanja paketa

eurosender-1

Dobili ste posao u inozemstvu ili putujete na duže vrijeme na more, a najveći problem vam je pitanje kako preseliti sve stvari što povoljnije i što jednostavnije. Zvuči poznato? Ili naprosto morate odaslati nekoliko paketa, a ne znate kome bi se obratili? Takve probleme rješava Eurosender, online rezervacijski sustav koji je specijaliziran za dostavu različitih vrsta pošiljaka u 31 zemlju Europe, uz 70% niže cijene dostave u usporedbi s drugim dostavnim kompanijama.

Eurosender

Bilo je potrebno manje od četiri godine da Eurosender od startupa koji podržava njemački ProSiebenSat.1 postane vodeća digitalna platforma za rezervaciju logističkih usluga u Europi, a manje od dvije godine da poste jedna od najpopularnijih online dostavnih službi u Hrvatskoj. Na svoj put do hrvatskih potrošača krenuli su početkom 2016. godine, a u 2017. godini bilježe rast prodaje od čak 90%. Takvi prodajni rezultati Hrvatsku svrstavaju među tri najuspješnijih Eurosenderovih tržišta u 2017. godini, a kao najčešće relacije slanja paketa iz Hrvatske se izdvajaju Irska, UK, Njemačka i Švedska.

Posljednji prodajni podaci Eurosendera koji pokazuju kako uvjerljivo najčešća relacija Hrvatska – Irska čini gotovo 75% cjelokupne prodaje u Hrvatskoj. To, naravno, pripisuju trendu iseljavanja. Indikativno je kako pošiljke koje putuju u Irsku uglavnom kreću iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Splita i Slavonskog Broda.

eurosender-3

Najčešća relacija Hrvatska – Irska

“Irska je očito popularna destinacija za Hrvate – samo je posljednjih godinu dana izdano skoro 5,000 PPS-ova, Irske verzije OIB-a. Budući da selidba nikada nije laka, već uglavnom dolazi sa stresom i nesigurnošću te postoji velika šansa za gubljenjem stvari, pogotovo kod promjene države, Eurosender nastoji pružiti pouzdanu uslugu transporta kako bi se takve situacije minimizirale i sve to po čak 70% nižim cijenama”, objasnio je Tim Potočnik, CEO Eurosendera.

Eurosender planira dodatna ulaganja u širenje poslovanja kako bi što lakše i kvalitetnije odgovorili zahtjevima tržišta. Zato je su osigurali značajno ulaganje od POST Luxembourg – najvećeg poslodavca u državi. Kompanija će sva sredstva uložiti u učvršćivanje svoje pozicije u Europi, dok istovremeno radi kako bi postao broj 1 digitalni hub za logističke usluge u svijetu.

eurosender-2

“Slovenija, kao i Hrvatska, sa svojim globalnim načinom razmišljanja i visokom razinom obrazovanja imaju potencijal stvoriti giganta digitalne ekonomije”, objašnjava Potočnik. Eurosender u ovoj godini planirati zaposliti novih 40-60 ljudi s velikim interesom za Hrvate spremne raditi u IT-ju, marketingu i logistici. Eurosender svoje urede ima u Ljubljani, Berlinu i Londonu.

Sve dodatne informacije pronađite na stranici Eurosender.com.

Učitati još
Zatvori