Njega koja je ove zima prikladna za suhu kožu

Njega koja je ove zima
prikladna za suhu kožu

Eucerin-3

Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom razbuđuje osjetila i pruža olakšanje suhoj koži. Zbog intenzivnog grijanja i niskih temperatura zimi, omjer vode, masnoće i prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF) u koži može biti narušeno i ona postaje crvena, sklona iritacijama, osjetljiva i suha. Suha koža je vrlo česta pojava koja dovodi do posjeta dermatolozima. Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu. Simptomi suhe kože su neugodni i potrebno ih je posebno tretirati jer mogu negativno utjecati na svakodnevnu rutinu i prouzročiti psihološki stres i onemogućiti svakodnevne male radosti kao što je uživanje na suncu ili boravak na otvorenom. Iako nije moguće pobjeći suhoj koži, život sa suhom kožom može postati jednostavniji.

Koja Eucerin njega je prikladna za suhu kožu?

Eucerin UreaRepair PLUS linija njege, klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu u koži za trenutno olakšanje i odgodu simptoma suhe kože sljedećih 48 sati. Ključni sastojak Eucerin UreaRepair PLUS linije njege, ureja, poboljšava prirodni piling kože te čini površinu suhe kože mekom. Formula je obogaćene i dodatnim prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage koji rade uz ureju kako bi poboljšali sposobnost vezanja vode za kožu i povećali količinu hidratacije. Lipidi kao što je ceramid dokazano pomažu u obnovi i regeneraciji prirodne barijere kože, zadržavanju vlage i sprječavanju suhoće. Svi sastojci u formuli Eucerin UreaRepair PLUS linije njege rade zajedno kako bi koža postala otpornija i zaštićena od suhoće. Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom.

Eucerin-1

Tko ne voli losion za njegu koji lijepo miriše?

Njega kože je ključna za održavanje njezinog zdravlja,lijepog izgleda, ali i više od toga. Briga o koži je ritual, treba uzeti nekoliko minuta od svakodnevnih obaveza i posvetiti se sebi.

Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom pruža suhoj, hrapavoj koži svakodnevnu njegu koja joj je potrebna. Uz jedinstvenu kombinaciju sastojaka-urea, ostali prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi – pružaju trenutno olakšanje i intenzivno, dugotrajno vlaženje, odgađajući simptome suhe kože do 48 sati, ostavljajući kožu podatnom, glatkom i mekom. Kao i svi preparati iz asortimana, novi mirisni losion klinički i dermatološki dokazano pruža učinkovitu njegu za suhu, osjetljivu kožu. Prikladan je za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom i/ili dijabetesom, i za djecu u dobi od tri i više godina.

Eucerin-4

Je li losion s mirisom prikladan za njegu suhe kože?

Naša je koža individualna kao i mi, a neki ljudi mogu biti osjetljiviji na mirise od drugih. U redu je koristiti mirisne proizvode sve dok ste sigurni da ne sadrže bilo kakve potencijalno nadražujuće sastojke, ako su temeljito testirani i klinički i dermatološki dokazano prikladni za suhu i osjetljivu kožu. Ponosni smo što kao jedna od vodećih svjetskih dermokozmetičkih robnih marki Eucerin koristi samo najkvalitetnije sastojke i nikad ne koristi nijedan parfem za koji se zna da izaziva reakcije na koži.

Eucerin-2

Foto: PR

Učitati još
Zatvori