Journal adventski kalendar: Eucerin poklon paket
Journal adventski kalendar: Eucerin poklon paket

Journal adventski kalendar:
Eucerin poklon paket

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Eucerin

Kako starimo, koža prolazi kroz strukturne promjene. Gubi elastičnost i čvrstoću, a povećava se broj hiperpigmentacija i bora. Međutim pravovremenom i posebno formuliranom rutinom njege lica moguće je vidljivo poboljšati izgled kože bez obzira na godine. Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja novu generaciju Hyaluron-Filler + Elasticity njege koja učinkovito biološki pomlađuje i revitalizira zrelu kožu pružajući joj blistav mladenački izgled. Nova generacija Hyaluron-Filler + Elasticity linija njege obuhvaća:

  1. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema SPF 15
  2. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity noćna krema
  3. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za područje oko očiju SPF 20
  4. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Journal x Eucerin adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Eucerin poklon paketom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @eucerinhrvatska Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 17. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori