Edukacije za uspješnu karijeru u beauty svijetu

Edukacije za uspješnu karijeru
u beauty svijetu

U samom centru Zagreba, na novoj atraktivnoj lokaciji, u Ilici 10/2, nalazi se Učilište Arimed, vodeći obrazovni centar za beauty i wellness edukacije, poznat po jedinstvenom pristupu svakodnevnih upisa, bez čekanja termina i popunjavanja grupa. Dovoljno je samo nazvati i dogovoriti vašu edukaciju već za sljedeći dan.

Odaberite svoje novo zanimanje

U današnje vrijeme kada mnogi gube nadu u bolju budućnost i rade poslove koji ih ne ispunjavaju ili pak uopće ne rade, Učilište Arimed odlučilo je promijeniti tu percepciju: “Oni koji ulažu u sebe i kontinuirano se educiraju, imaju život u svojim rukama. Uspjeh je ništa drugo nego stalna potraga za znanjem jer znanje je moć. Samo se trebate usuditi i odabrati što želite raditi i sami se zaposlite, ne čekajte druge. U našem učilištu odaberite svoje novo zanimanje ili se usavršite u onome što radite.

Edukacije su namijenjene svima, bez obzira na predznanje. Upisi su u tijeku, ne odgađajte svoj bolji život. Znate kako se kaže- radi što voliš i nećeš raditi ni dana u životu!” – poručila je ravnateljica Arijana Barić koja već 18 godina vodi uspješan koncept prekvalifikacija i edukacija za sva beauty i wellness zanimanja koja se posljednjih godina sve više traže, zahvaljujući razvoju turizma, popularnosti društvenih mreža i svijesti žena o osobnoj ljepoti.

Nemojte čekati priliku već danas odaberite jednu od edukacija poput edukacije za profesionalnog vizažista, masera, ugradnje trepavica ili noktiju, edukacija vezanih za obrve i sl. i započnite s novom karijerom. Potražnja za ovim zanimanjima svakodnevno raste, a vi imate priliku i za samozapošljavanje jer svoju budućnost kreirate s onim što učinite sada.

Odaberite svoje novo zanimanje ili se usavršite u onome što radite. Upisi za edukacije beauty i wellness zanimanja u Učilištu Arimed su u tijeku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori