Kako do čistog doma? Pronašli smo odgovor
Kako do čistog doma? Pronašli smo odgovor

Kako do čistog doma? Pronašli smo odgovor

Belgijski brend ekoloških proizvoda Ecover predstavio je novi, prošireni asortiman proizvoda koji se bori za očuvanje planeta i čisti način života. U vrijeme kada je održiv način života visoko na listi prioriteta, Ecover spremno odgovora na želje potrošača ponudom recikliranih, biorazgradivih i dermatološki testiranih proizvoda.

Lanisranjem njihovog prvog praška za pranje rublja bez fosfata 1979.  započela je borba protiv onečišćenja jedinstvenim asortimanom proizvoda za čišćenje doma na biljnoj bazi, Ecover ima misiju dokazati da mogu spasiti planet i pri tome pružiti kvalitetno čišćenje.

Ono što ih krasi su prije svega biorazgradivi sastojci na biljnoj bazi, zatim ambalaža od 100% reciklirane plastike. Ecover proizvodi rade se u jednoj od ekološki najispravnijih tvornica na svijetu koja ima Zero Waste certifikat. Osim toga dermatološki su testirani i pogodni za osjetljivu kožu te prikladni za vegane što znači da nisu testirani na životinjama.

Cilj Ecovera je prigrliti čisti život, a ne samo živjeti u čistom. Zato su Ecover proizvodi namijenjeni onima koji vjeruju da odabirom kvalitetnih i ekoloških proizvoda mogu doprinijeti u borbi za čišću zajednicu i svijet. To je puno više od pranja posuđa ili pranja rublja. Radi se o tome da se osjećamo ugodno, ali i korisno u svom kućnom okruženju.

Upoznajte Ecover buntovnike:

Sredstva za pranje rublja

Moćni tekući univerzalni deterdžent te deterdženti za obojeno i osjetljivo rublje nježnih su mirisa te pomoću biorazgradivih sastojaka održavaju čvrstoću vlakana i pomažu da odjeća traje duže. Ovime sprječavamo prerani odlazak odjeće na odlagalište.

Omekšivači za pranje rublja

Dolaze u 2 nježna mirisa cvijeta jabuke i badema te gardenije i vanilije i pomažu u njezi odjeće.

Sredstva za ručno pranje posuđa

Dolaze u 3 zanimljive kombinacije mirisa limuna i aloa vere, kamilice i klementine te nara i smokve te su sigurni za osjetljivu kožu i efikasni u otklanjanju mrlja.

Tablete za strojno pranje posuđa

Classic tablete limun i limeta proizvedene su s oslobađajućom snagom biorazgradivih sastojaka što čini suđe besprijekorno čistim, a uz All-in-one tablete limun i mandarina nije potrebno koristiti dodatne proizvode, jer sadrže sastojke za ispiranje i pospješuju djelovanje soli.

Zero tekući deterdžent za rublje

Namijenjen je osobama s osjetljivom kožom kako bi se smanjio rizik od kožnih alergija i iritacije.

Kategorija kućanstva

Višenamjenski koncentrat s mirisom limunske trave i đumbira te višenamjensko sredstvo s mirisom limunske trave i naranče snažno uklanjaju masnoću i prljavštinu u cijelom domu.

Foto: Envy Croatia, Unsplash

Učitati još
Zatvori