Eco-friendly brendovi koji imaju cool stvari za kućne ljubimce

Eco-friendly brendovi koji imaju cool
stvari za kućne ljubimce

Moderno doba s brojnim olakšicama koje je razvoj tehnologije donio, neupitno je uzrokovalo nedoumice i pitanja u vezi okoliša i ekologije općenito. Sve više se ističe važnost eco-friendly proizvodnje, organskog uzgoja i ‘sustainable’ pristupa kao novom načinu življenja. Za ove pojmove sigurno ste čuli, a sve češće ih viđamo i na ambalažama te etiketama stvari koje kupujemo.

Modni svijet već neko vrijeme prati ovaj trend i posvećuje mu sve više pažnje. No, čak su i pet brendovi prepoznali važnost eco-friendly proizvodnje koja će kućnim ljubimcima osigurati najbolje igračke, krevetiće i robu u skladu s načelima prirode.

Eco-friendly brendovi: samo najbolje za mezimce

Dobro je poznato da današnji vlasnici posvećuju mnogo vremena kako bi svojim ljubimcima prili samo najbolje. Vode ih na putovanja, odsjedaju u najboljim hotelima, jedu najkvalitetniju hranu i uvijek imaju najnovije igračke. Stoga ne čudi da je ‘sustainable groznica’  zahvatila i ovu indutsriju te polako, ali sigurno postaje velika zajednica koja objedinjuje ljubitelje životinja i brigu za okoliš pod jednim sloganom: eco-friendly.

Krevetići i jastuci koji se mogu reciklirati, igračke od potpuno prirodnih materijala, uzice i garderoba koja je proizvedena poštujući okoliš kroz obnovljive izvore energije.. U nastavku donosimo brendove koji imaju ekološki prihvatljive proizvode i jako cool stvarčice za kućne ljubimce.

@naturaldogcompany

@buckboneantlerchews

@honestpetproducts

@wondercide

@hushmood.official

@harrybarker_co

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori