Trik za lakše glačanje rublja koje će biti svježe i mirisno duže vrijeme

Trik za lakše glačanje rublja koje će biti
svježe i mirisno duže vrijeme

Miris je, tako kažu, jedno od najistaknutijih naših osjetila koje evocira razne osjećaje i sjećanja poput svježe pokošene trave na ljetni dan ili nedavno procvjetale livade. Nema sumnje da svatko ima omiljene mirise koji se ističu spram ostalih. Bez obzira je li to netom skuhana kava ili mirisni val slanog morskog zraka, svi imamo nešto što nas šalje na neko drugo mjesto. Međutim, jedan miris je zajednički skoro svima, a to je svjež i čist miris tek opranog i ispeglanog rublja. Vodi nas ravno u dane djetinjstva ili na neko posebno mirno mjesto koje nam pruža dozu de-stresiranja u večernjim satima. Tu se osjećamo sigurno i sretno. Upravo takve mirise možete naći i u Durance kolekciji sprejeva za posteljinu i jastuke te u vodicama za peglanje. Ne samo da divno mirišu na više različita načina, oni vam i olakšavaju glačanje.

Osjećajte se svježe poput tratinčice svaki dan

Osim što pomaže u procesu glačanja, uz Durance vode za glačanje vaše rublje će mirisati svježe i čisto. Posebno ako je hrpa vašeg rublja čekala neko vrijeme prije nego što je stigao dan za glačanje, to je sjajan način za uklanjanje onog ustajalog mirisa koji se ponekad može prilijepiti za odjeću koju niste imali vremena odmah nakon sušenja. No, ako su vaša posteljina i odjeća čiste, ali ih svejedno želite osvježiti između pranja, tada brzi špric sprejem za posteljinu može pružiti dozu osvježenja.

Dovoljno je objesiti odjeću na vješalicu i zakvačiti za vrata. Potom raspršite mirisnu maglicu s udaljenosti od oko 10 centimetara. Zatim pustite da se suši nekoliko minuta prije nošenja. Isprobajte mirisne maglice i na ručnicima, tepisima i jastucima. Svoj omiljeni sprej za posteljinu možete koristiti i za mirisanje sobe. To je sjajno kad vam netko dolazi u goste u zadnji čas. U nastavku možete vidjeti koje sve proizvode naš omiljeni brend Durance ima u svojoj ponudi za najmirisniju posteljinu, jastuk, odjeću, ali i lakše glačanje rublja.

Durance sprejevi za posteljinu

Sprejevi za posteljinu dostupni su s mirisima cvijeta pamuka, lavande ili opranog rublja. Mekoća pamuka obavijena mirisom mošusnih nota, lavanda puna zaokruženosti i nježnosti naglašena aromatičnim drvenastim i mošusnim notama ili miris opranog rublja poput laganog vjetra koji nježno nosi puderaste note s polja plavih cvjetova za osjećaj mekoće i ugode, očarat će vaša osjetila. Dovoljna su samo dva do tri potiska po upotrebi za odlične rezultate.

Durance sprej za posteljinu – ‘Oprano rublje’
Durance sprej za posteljinu – ‘Cvijet lavande’
Durance sprej za posteljinu – ‘Cvijet pamuka’

Formula Durance mirisa za posteljinu posebno je dizajnirana za upotrebu na tekstilu. To znači da ih možete koristiti na posteljini i ostalim sličnim tkaninama bez straha da će izazvati bilo kakve promjene. Pogodna je za upotrebu na svim tkaninama poput zavjesa, fotelja i odjeće i ne ostavlja mrlje. Za potpunu harmoniju mirisa možete i kombinirati njihove sprejeve za posteljinu s drugim proizvodima. Tu su vode za peglanje, deterdženti za pranje rublja i omekšivači koji dolaze s istim mirisima kao sprejevi za posteljinu. Ovaj praktičan i jednostavan proizvod dolazi u idealnom formatu za veće komade tekstila zbog pumpice koja obilno istiskuje maglicu.

Durance sprejevi za jastuk

Sprejevi za jastuke dostupni su s mirisima cvijeta pamuka, bijele kamelije, ružinog pudera i cvijeta lavande. Nježan, puderasti miris cvijeta pamuka asocira na čistoću i nježnost, dok je bijela kamelija simbol savršenstva s cvjetnim, puderastim notama za izuzetan i sofisticirani miris. S druge strane, rižin puder je nježan miris poput vela prozračnog praha koji će vam pomoći da nježno utonete u umirujući san, a cvijet lavande donosi umirujući miris rascvjetanih polja. Durance sprejevi za jastuk idealni su za manje površine, prikladni za putovanja, a njihova formula je pogodna za upotrebu na svim tkaninama gdje ostavlja bogat miris.

Durance sprej za jastuk – ‘Cvijet lavande’

Durance vode za peglanje

Durance je kreirao tri različita mirisa voda za peglanje, a to su cvijet pamuka, lavande i lipe. Ekološki prihvatljive Durance vode za glačanje proizvode se od više od 95% prirodnih sastojaka. Sve što je potrebno je pošpricati ju izravno na rublje kako bi olakšali glačanje i ostavili nježan miris. Durance vode za peglanje olakšavaju proces glačanja i rublju pružaju dodatnu svježinu zahvaljujući nježnim mirisima koje sadrže. Ono što je važno zapamtiti je to da se Durance vode za peglanje nanose direktno na rublje, neposredno prije glačanja, a nikako u peglu! One omekšavaju i vlaže rublje kako bi olakšale peglanje, a njome se može prskati odjeća, tkanine pri sušenju kao i direktno u ormaru.

U Durance web shopu možete naći sve navedene, kao i veliki broj drugih, proizvoda.

Foto: Pexels, Durance

Učitati još
Zatvori