Istražite Dubrovnik ‘letećim biciklima’
Istražite Dubrovnik ‘letećim biciklima’

Istražite Dubrovnik
‘letećim biciklima’

Jedan od najljepših gradova koji vole posjetiti domaći i strani turisti jest biser Jadrana – Dubrovnik. Grad je to u kojem se spajaju očaravajuća ljepota i bogato povijesno iskustvo. Poznat je po svojim drevnim zidinama, slikovitim krajolicima i bogatoj povijesti, a sad i zbog još jedne atrakcije. Na popis stvari koje želimo isprobati pri posjetu ovome gradu dodali smo još jednu stvar – uzbudljiv skybike koji istraživanje grada čini još uzbudljivijim.

iStock, Dubrovnik

Istražite Dubrovnik ‘letećim biciklima’

Zamislite da klizite zrakom, lebdeći iznad prekrasnog Starog grada. Skybike nudi sasvim novu perspektivu na ovo mjesto UNESCO-ve svjetske baštine, dopuštajući ‘letećim biciklistima’ da svjedoče o njegovoj ljepoti sa Srđa. I dok se ispod vas protežu krovovi od terakote, skybike pruža jedinstven pogled iz ptičje perspektive koji je rezerviran samo za najodvažnije i one koji se ne boje visine.

Pogled iz ptičje perspektive

Skybike u Dubrovniku izvanredan je spoj tehnologije i avanture. Dizajniran imajući na umu sigurnost i udobnost, ovi posebno izrađeni bicikli imaju ergonomska sjedala, čvrste pojaseve i najsuvremenije pogonske sustave. Vozači su sigurno pričvršćeni za svoje bicikle, što im osigurava uzbudljivo, ali sigurno iskustvo i pogled iz ptičje perspektive na Grad, otok Lokrum s njegovim bujnim zelenilom i kristalno čistim morem, a sve to dok pedalirate duž skybike rute.

Iskustvo za pamćenje

Bilo da ste ljubitelj adrenalinskih sportova i aktivnosti, zaljubljenik u povijest ili jednostavno tražite jedinstveno iskustvo, skybike u Dubrovniku obećava nezaboravnu avanturu. Vinite se u zrak, osjetite lagani povjetarac te uživajte u ‘letećoj vožnji’ i pogledu na Dubrovnik iz potpuno nove perspektive.

Vožnja traje 25 minuta, maksimalna težina je 115 kg, morate biti viši od 160 cm i stariji od 15 godina. Cijena vožnje je 30 eura, a trudnicama, srčanim bolesnicima i akrofobima ova vožnja nije preporučljiva. Sve detalje možete pronaći na web-stranici.

Dodatne informacije

Lokacija: Srđ
Telefon:  +385 98 244 696
PON – PET: 8am-7pm
Web-stranica: Sky Bike

Foto: iStock, Instagram (@skybike_dubrovnik), Sky Bike

Učitati još
Zatvori