Dubrovački Takenoko ugostio oskarovca Jamieja Foxxa

Dubrovački Takenoko ugostio
oskarovca Jamieja Foxxa

Poznati glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx stigao je u Dubrovnik kako bi se pridružio zvjezdanoj postavi filma ‘Robin Hood’. Radnja priče o slavnom odmetniku koji je uzimao novac bogatima i davao siromašnima odvija se u Dubrovniku, koji predstavlja srednjovjekovni grad Nottingham. Jamie Foxx, koji tumači jednu od glavnih uloga, dane provodi na setu, dok u slobodno vrijeme otkriva čari Dubrovnika i uživa u poznatim gastronomskim delicijama.

Takenoko kuhari su za hollywoodskog glumca pripremio poznate delicije: Hamachi sashimi, California rolls, Spicy tuna rolls, Ebi tempura te Tory teriyaki. Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima spremljenim od strane glavnog chefa, uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.

Jamie Foxx

Glumac je oduševljen Dubrovnikom, a posebice jelima koja su za njega pripremili Takenoko kuhari. Svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama, videom u kojem kaže: Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Texasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti. Naglašava kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama na Dubrovnik, koji zahvaljujući svojoj izvanrednoj mediteranskoj ljepoti u kombinaciji s iznimnim gastro specijalitetima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Instagram, Promo

Učitati još
Zatvori