Ove ogromne društvene igre stoje na zidu vaših soba, a bilo kada ih možete i zaigrati
Ove ogromne društvene igre stoje na zidu vaših soba, a bilo kada ih možete i zaigrati

Ove ogromne društvene igre stoje na zidu vaših soba, a bilo kada ih možete i zaigrati

Uređenje prostorija u kojima svakodnevno boravimo može postati teško, možemo ostati bez ideja kako prostoru udahnuti nov život, osvježiti ga i “podići”. Uz namještaj i rasvjetu u sobama najveća se pažnja pridaje zidovima; kakve su boje, jesu li goli ili ih krase police, slike, crteži, zrcala ili drugi ukrasi. Ljubitelji smo čistih prostora s puno prirodnog svijetla, prostorije u kojima boravimo volimo obogatiti biljkama, ali priznajemo da u nekim prostorijama u kući volimo i iskazati kreativnost, bilo malim umjetničkim djelima ili pak igrom i zaigranošću. Čim smo ugledale velike društvene igre koje se postavljaju na zidove znale smo da ih želimo!

Velike društvene igre tako krase domove, a ujedno se mogu i igrati i poslužiti kao zabava za cijelu obitelj. Neke se igre igraju dok stoje na zidu, dok je druge pak moguće skinuti sa zida i spustiti na stol/pod kako bismo zaigrali koju partiju.

Društvene igre na zidovima

Nedavno smo pisali o jastucima u obliku Petit-Beurre keksa, a još jedna zabavna novost koja vlada uređenjem domova, najčešće dnevnih boravaka, velike su društvene igre, odnosno drvene ili metalne ploče te figurice ili rekviziti za igru koje se postavljaju na zidove. Na stranicama Etsy-ja tako su osvanuli veliki scrabble, šah, pikado, sudoku i slične zabavne igre. Osim što će poslužiti kao originalan elementa u uređenju, odlično će se uklopiti i među zidove sa slikama.

Igre za zidove odličan su i poklon, a svoje će mjesto osim u domovima zasigurno naći i u mnogim uredima.

Svoje igre možete pronaći ovdje.

Foto: Etsy

Učitati još
Zatvori