Svratite u ovaj jedinstveni bar po čašu zdravlja

Svratite u ovaj jedinstveni bar
po čašu zdravlja

Ako ste se pitali gdje možete probati nešto što će zadovoljiti sve vaše potrebe ali i nahraniti vaše tijelo vitaminima i mineralima, onda posjetite Bijeničku cestu 13 u Zagrebu.

RRV_6913-copy_

Nakon šest bestsellera iz područja zdravlja i prehrane, predavanja, niza tekstova koji su objavljeni u mnogi dnevnim novinama i magazinima, brojnih TV i radio nastupa, dr. Lejla Kažinić Kreho je odlučila pomoći svima koji traže zdravu alternativu ili pate od različitih bolesti ili tegoba, bore se s nezdravim navikama i traže odličan izvor energije. U svom Nutrition Baru, Lejla nudi mnoštvo smoothieja i sokova koji imaju posebnu namjenu, a vodi se motom da je naša najintimnija veza s vanjskim svijetom je upravo hrana, ključ naše ljepote i zdravlja.

RRV_6762-copy_

Sokovi od prirodni i organskih sastojaka, osim što izgledaju privlačno jednako su i ukusni. Posebnost ovih smoothieja je u tome što su zasitni poput obroka, a njihova priprema počinje pomnim biranjem organskih sastojaka. Ako primjerice težite anti-age efektu, u Doctor Nutrition Baru možete probati hladno prešane sokove od kojih svaki ima poseban učinak i recepturu, a nastaju specifičnim procesom.

RRV_6739-copy_

Smoothie, bio kava sa svilenkastom pjenom od bademovog mlijeka, hladno prešani sokovi od kojih većina sadrži i preko 500 g voća i povrća niskog GI, kvinoja – namirnica sa najviše magnezija poznata da nas opušta, fitoestrogenske bruschette, terapeutska doza kurkume, to i još mnogo toga možete isprobati u ovom Baru. Neka ovaj ugodan interijer postane mjesto gdje ćete nagraditi svoje tijelo i početi mijenjati svoj život. Brojne poznate osobe isprobale su ove jedinstvene napitke i proizvode, a više informacija o samom baru pronađite na web stranici.

RRV_6784

RRV_6795-copy_

RRV_6800-copy_

RRV_6814-copy_

RRV_6722-copy_

RRV_6861-copy_

RRV_6870-copy_

RRV_6876-copy_

Foto: Rajna Raguž (RRvizual)

Učitati još
Zatvori