Journal Pets: Doug je najpoznatiji mops na društvenim mrežama, gurman i modna ikona

Journal Pets: Doug je najpoznatiji mops na društvenim mrežama, gurman i modna ikona

https://www.instagram.com/p/B7ynwXMJddR/?utm_source=ig_web_copy_link

On je modna ikona, kulinarski gurman i glazbeni entuzijast. Radi se o mopsu koji je prirastao srcima ljudi diljem svijeta, a ime mu je Doug. Doug The Pug je vjerojatno najpoznatiji mops na Instagramu, a možda i na svijetu. Ima skoro četiri milijuna followera. Njegov profil je poput bilo kojeg drugog profila. Na njemu možete vidjeti njegove najnovije odjevne kombinacije, blagdanske poslastice, gurmanske večere ili avanture po gradu – samo što se radi o psu.

Uz pomoć svoje vlasnice, Leslie Mosier, 2016. godine je izdao svoju prvu knjigu Doug the Pug: King of Pop Culture koja je bila pri samom vrhu best-seller liste New York Timesa. Također, Doug na YouTubeu ima skoro 300 tisuća pretplatnika, a pregledi njegovih videozapisa sežu i do 12 milijuna.

https://www.instagram.com/p/B6oArMkJ3Eo/?utm_source=ig_web_copy_link

Doug The Pug – kralj pop kulture

Ovaj mops je zaista kralj pop kulture s više od šest milijuna obožavatelja na Facebooku i skoro tri milijuna followera na Twitteru, a fanovi ga se ne mogu zasititi. Doug širi ljubav gdje god ide, pa se tako fotografirao sa svojim obožavateljima i na dodjeli nagrada People’s Choice u studenom. Tada je osvojio nagradu u kategoriji Animal Star 2019. godine.

Ne samo da je Doug celebrity pas nego ima i celebrity prijatelje poput Justina Biebera, Stevena Tylera, Eda Sheerana, Johna Legenda i Chrissy Teigen, ako nabrojimo samo neke. Čak se pojavljivao u nekim glazbenim videima i nastupao je na glazbenim festivalima.

https://www.instagram.com/p/B6Qvp4AplWb/?utm_source=ig_web_copy_link

U prodaji se mogu pronaći raznovrsni predmeti s likom ovog slavnog mopsa. Od kalendara, slikovnica, zbirke njegovih mudrosti, dekica, jastuka, gumica za kosu, pa i čarapa. U ponudi se nalaze i slikovnice, a možete nabaviti čak i plišanu verziju Douga.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori