Dormeo proslavio 15. rođendan

Luka Bulić i Doris Pinčić Rogoznica

Luka Bulić i Doris Pinčić Rogoznica

City Center one East proteklog je vikenda bio u znaku Dormeo rođendanskog slavlja. Ovaj poznati brend koji u svom asortimanu ima najkvalitetnije proizvode za spavanje, u subotu, 30. rujna proslavio je svoj 15. rođendan, a s Dormeom su se tom prigodom veselili Doris Pinčić Rogoznica, Luka Bulić, Indira Levak, Luka Nižetić i Lana Klingor Mihić.

Lana Klingor Mihić

Lana Klingor Mihić

Veliki Dormeo rođendan

Veliko Dormeo rođendansko slavlje obilježila je odlična atmosfera i puno smijeha, za koje su bili zaduženi voditelji i ambasadori Doris Pinčić Rogoznica i Luka Bulić, ples i pjesma, slavljenička torta, ali i velika Dormeo igra i tombola za sve posjetitelje City Centera one East. Kroz svakodnevni rad tvrtka Studio Moderna i brend Dormeo već 15 godina podižu svijest te educiraju javnost o važnosti zdravog, kvalitetnog sna i ispravnog odabira asortimana, istovremeno pružajući samo najkvalitetnije, inovativne proizvode za sve generacije i potrebe kupaca.

„Od brenda koji je u svom asortimanu imao samo jedan madrac ne tako daleke 2002. godine, Dormeo se razvio u brend koji je prisutan u više od 40 zemalja svijeta. Drago mi je da danas u Zagrebu slavimo 15. godina prisutnosti na hrvatskom tržištu i jako smo sretni kada vidimo da je brend ne samo prepoznat, nego i prisutan u skoro svakom drugom kućanstvu.“, izjavila je Katarina Kolombani Milković, Dormeo brend menadžerica.

Katarina Kolombani Milković, Dormeo brand managerica, Luka Bulić, Snježana Žuk. regional marketing direktorica, Doris Pinčić Rogoznica i Ana Orehovec, direktorica Studio Moderne Hrvatska

Katarina Kolombani Milković, Dormeo brand managerica, Luka Bulić, Snježana Žuk, regional marketing direktorica, Doris Pinčić Rogoznica i Ana Orehovec, direktorica Studio Moderne Hrvatska

Popust na madrace

„Cijela moja obitelj spava na Dormeo madracima – on je naš stručnjak za san broj 1 i znam da ćemo uz njega biti spremni za sve poslovne i privatne izazove. Kvalitetan odmor i miran san važan mi je, i kao majci, i kao poslovnoj ženi s brzim stilom života, i upravo sam u Dormeu pronašla brend koji svojim asortimanom i proizvodima odgovara na sve moje potrebe i želje.“, rekla je voditeljica i glumica, ujedno i ambasadorica brenda, Doris Pinčić Rogoznica.

U sklopu rođendanskog slavlja Dormeo je pripremio odlične ponude i akcije, pa tako madrace samo u listopadu možete kupiti uz odličnih 15% popusta. I u sljedećoj, 2018. godini Dormeo će nastaviti razvijati asortiman i inovativne, kvalitetne i korisne proizvode koji čine svaki dan i noć ljepšima i ugodnijima. Više o Dormeo proizvodima potražite na službenoj straniciFacebook stranici ili svim Dormeo i Top Shop prodajnim mjestima.

Lana Klingor Mihić, Luka Nižetić, Doris Pinčić Rogoznica i Luka Bulić

Lana Klingor Mihić, Luka Nižetić, Doris Pinčić Rogoznica i Luka Bulić

Dormeo

Luka Bulić

0