Najslađi početak godine: Livaković objavio prvu fotku s djetetom
Najslađi početak godine: Livaković objavio prvu fotku s djetetom

Najslađi početak godine: Livaković
objavio prvu fotku s djetetom

Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali su roditelji prvi puta. Vijest je to koja je odjeknula domaćim medijima prije nekoliko dana, ali tek sada je stigla i službena potvrda. Naš proslavljeni golman, naime, objavio je prvu fotografiju s djetetom. Na njoj su njegove, Helenine i dječje ruke. U opis fotografije stavio je samo datum rođenja – 6.1.2024.

Inače, Livakovići su Heleninu trudnoću držali u tajnosti pa nitko osim njihovih najbližih nije ni znao da čekaju bebu. Privatnost su odlučili čuvati i dalje pa lice svog djeteta nisu objavili.

Vjenčanje kao iz filma

Podsjećamo, upravo Domagoj Livaković i Helena imali su jedno od najljepših domaćih vjenčanja. Fotke su u bile u stilu James Bonda, a vjenčali su se 2022. godine u lipnju. Kao kulisu za fotkanje odabrali su zadarski arhipelag, a smjestili su se u Riva Ariston gliser.

Helena je oduševila i odabirom vjenčanice koja je bila minimalistička i elegantna. Imala je asimetrični korzet s jednom naramenicom, a svilena suknju padala je niz tijelo. Livi je odabrao klasično crno odijelo, koje je savršeno pasalo uz njezinu haljinu. Njih dvoje dokaz su da se s klasikom nikada ne može pogriješiti.

Učitati još
Zatvori