Domaći par oduševio nas je fotografijama s vjenčanja u stilu James Bonda
Domaći par oduševio nas je fotografijama s vjenčanja u stilu James Bonda

Domaći par oduševio nas je fotografijama s
vjenčanja u stilu James Bonda

James Bond na hrvatski način! Bez imalo preuveličavanja, ovo je najbolji opis fotografija koje je Helena Matić podijelila na svom Instagram profilu nakon što je prošlog vikenda ušla u bračnu luku s našim nogometnim reprezentativcem Dominikom Livakovićem.

Za svoj prvi photoshooting odabrali su morske kulise Zadarskog arhipelaga kojim su jurili u vintage Riva Ariston gliseru. Ovaj drveni gliser, koji nas neodoljivo podsjeća na Veneciju, inače je najpoznatiji Rivin model. Datira iz 80-ih godina prošlog stoljeća i san je za svakog ljubitelja brodova. Baš kao u sceni iz filma, mladi bračni par na slikama izgleda senzacionalno i zanosno. Naravno, kako bi ovi trenuci ostali vječno zapisani u obliku slike, pobrinuo se fotograf @fabio_simicev, a da sve bude na mjestu poznata wedding plannerica i vlasnica JS Atelier – Josipa Skoblar.

Iako je znatan broj naših nogometaša u posljednje vrijeme uplovio u bračne vode, nas je styling mlade Helene Matić za najposebniji dan u životu oduševio. Vjenčanica, koju je krasio asimetrični korzet s nabranim dijelovima te jednom tankom naramenicom, padala je uz tijelo. U donjem dijelu imala je samo visoki prorez. Ovakav elegantan i decentan odabir svilene vjenčanice te raspuštene frizure uz dodatak jednostavnog vela, bio je pun pogodak za mladenku koja je izgledala genijalno. Nije za ludu ona da je nekad manje, zapravo više!

Učitati još
Zatvori