Najljepše personalizirane slike za dom inspirirane vašim psom

Najljepše personalizirane slike za dom
inspirirane vašim psom

@dogmade.artwork

Svi oni koji vole pse, jako će se razveseliti novim trendom koji se počeo širiti društvenim mrežama. Personalizirane slike inspirirane su najvjernijim čovjekovim prijateljem- psom. Naime, švedski brend Dogmade umjetnost na zidu kreira prema vašim željama stoga ćete se moći pohvaliti s pravim unikatom. Na raspolaganju vam je nekoliko opcija, a dostupno je preko 50 pasmina, zasigurno ćete pronaći svoju omiljenu. Pomalo apstraktne, svaka je divna na svoj način. Na Dogmade Instagram profilu potražite inspiraciju, a u nastavku doznajte više.

Dogmade slike za ljepši dom

Ako volite dizajn interijera i imate smisla za umjetnost, ove slike zasigurno će postati vaš favorit koji će uljepšati zidove. Vaš omiljeni mezimac, zahvaljujući Dogmade startupu koji je službeno nastao 2018. godine, može postati prava ‘muza’. Personalizirane slike savršen su poklon, a i sami ćete ih poželjeti čak i ako niste vlasnik psića. Iza krasnih ilustracija krije se talentirani slikar i vlasnik brenda Emil Tiismann.

Probudite kreativnost

Probudite svoju kreativnu stranu i sami osmislite Dogmade slike koje želite za dom. Ovisno o stilu uređenja, na raspolaganju vam je paleta boja i dizajna koja će se najbolje stopiti s vašim interijerom. Na stranici će u budućnosti biti dostupni i okviri za slike, a za sada svoje platno možete naručiti u veličini 50*70 centimetara. Volite li minimalizam, elegantna silueta vašeg psa na bijeloj podlozi odličan je izbor. Ljubitelji apstraktne umjetnosti i neobične grafike uživat će u igranju oblicima i bojama, a sve to odradit ćete u nekoliko klikova preko njihove službene stranice. Izaberite pasminu, liniju ili mozaik, boju i tekst po želji.

Foto: Instagram (dogmade.artwork)

Učitati još
Zatvori