Amsterdam kao inspiracija za događanje u Zagrebu

Novo, nezaobilazno mjesto za sve željne opuštene i pozitivne atmosfere, vrhunskog nizozemskog piva, hrane i dobre zabave Amsterdam ili „Venecija Sjevera“ nikoga ne ostavlja ravnodušnim i omiljeno je odredište milijuna turista iz cijeloga svijeta. Oni koji su već bili u Amsterdamu vrlo vjerojatno razmišljaju o ponovnom posjetu, a oni koji ga još nisu vidjeli zasigurno ga imaju pri vrhu liste željenih destinacija za putovanje. Amsterdam je i jedno od najboljih mjesta za život, a njegovi su stanovnici među najsretnijima na svijetu. Zahvaljujući projektu ‘Pop up Amsterdam’ Zagrepčani će uskoro imati priliku, nakratko, uživati u duhu i atmosferi Amsterdama u središtu grada.

amsterdam

Tijekom nešto više od dva tjedna, od 8. do 25. travnja popularni Babbar u Petrinjskoj 7 postaje mjesto na kojem će se moći uživati u svemu najboljem što Amsterdam nudi. Tulipani, klompe, bicikli, vafli, vrhunsko pivo, glazba i zabava – sve to i još niz iznenađenja naći će se na Pop up Amsterdamu. Cilj ovog zabavnog i kulturnog projekta, osmišljenog na popularnoj pop up platformi kreativnih događanja koja privremeno prenamjenjuju i koriste lokacije u gradu na nov, inovativan način, je promocija Amsterdama, nizozemske kulture i načina života. Prepoznatljivi elementi grada poznatog po ekološkoj osviještenosti, raznolikosti, otvorenosti prema drugim kulturama i nacijama, vrhunskom dizajnu, dobroj hrani i najboljem pivu, tijekom dva i pol tjedna provlačit će se kroz zanimljiv i bogat program pod geslom “Dobre trenutke vrijedi ponoviti” kojeg organizatori pripremaju u sklopu događanja.

amsterdam ba bar

U opuštajućoj i nepretencioznoj atmosferi pit će se popularno pivo Amstel Premium Pilsener nazvano po rijeci Amstel na čijim je obalama i nastao Amsterdam. Projekt će i građane Zagreba po uzoru na stanovnike Amsterdama poticati na korištenje bicikala, a imat će i humanitarni karakter. Zabilježite u svoje kalendare uživanje u najboljem od Amsterdama u središtu Zagreba.

0