Ideje za organizaciju ‘dog meetup’ druženja na kojem ćete se sjajno zabaviti s prijateljima

@yettaandi

Redovito pratimo trendove, kako modne i beauty tako i one u svijetu kućnih ljubimaca. Pinterest nas nikada ne razočara s prognozama i novim idejama koje u vrlo kratkom roku na društvenim mrežama postanu ‘viralne’. S obzirom na to da je ljeto tek korak od nas, druženja s ljubimcem na otvorenom postaju omiljena opcija za sve vlasnike. Osim odlaska u park postoji niz alternativa, a jedna se istaknula kao posebno popularna – dog meetup. Mezimci će se sjajno zabaviti, ali i svi prisutni, a ideje donosimo u nastavku.

‘Dog meetup’ ideje za zabavno druženje s psima

@cavapaws

Na društvenim mrežama sigurno ste imali prilike zapratiti profile ljubimaca koji su vam iz nekog razloga posebno zanimljivi. Brojna online prijateljstva krenula su s ekrana i preselila se u pravi život. Meetup je inače aplikacija pokrenuta unazad nekoliko godina, a namijenjena je upravo okupljanju ljudi koji dijele isti interes ili ljubav prema nekoj specifičnoj temi. Ljubitelji pasa odlučili su već postojeći i dobro poznati pojam malo ‘nadograditi’ i podići na pet-friendly razinu. Pozovite sve prijatelje koji imaju pse na dog meetup, uredite kutak u vrtu kreativnim i interaktivnim igrama za mezimce i pritom se sjajno zabavite s dragim ljudima.

Lista uzvanika

@piqpa

Baš poput svake moderne zabave, dobar dog meetup započinje svečanom listom uzvanika. Ako tek prvi put organizirate ovakvu vrstu druženja manje je više, pa krenite s manjim brojem. Posebno ako znate da su neki psi temperamentniji od drugih kako bi izbjegli neželjeni stres na prvoj zabavi takvog tipa. Kako ćete ih pozivati ovisi o vama. Tematsko druženje za ljubitelje pasa iz kvarta, dog meetup za psiće pojedine pasmine ili jedan eklektičan miks svega zajedno?

Lokacija

@alexberlyn

Jednom kada ste potvrdili broj uzvanika koji će se okupiti u vašem dvorištu ili vrtu sa psima, vrijeme je za razmišljanje o uređenju i dekoracijama. Travnata površina, popločeno dvorište ili oboje? Sve je iskoristivo za organizaciju dog meetup druženja. Na posljetku – važno je da se i vlasnici i psi zabave dobro i osjećaju ugodno, pa mjesta za igru mora biti dovoljno. Kutak sa sjedećom garniturom ili stolicama za sjedenje poželjno je udaljiti od onoga koji će biti predviđen za četveronožne vragolane.

Grickalice za psiće i njihove ‘ljude’

@dogsofmsp

U specijaliziranim dućanima opskrbite se keksićima i slasnim grickalicama u raznim oblicima. Psići će nakon duge igre uz vodu trebati i okrjepu. Kutak za fotkanje jako je popularan pogotovo ako nabavite fotić u polaroidnom stilu, a uzvanici će kući ponijeti i trajnu uspomenu. Dress code prilagodite temi zabave i ne zaboravite na interaktivne igračke i rekvizite koji će psima zaokupiti pažnju. Zdjelice za vodu udaljite na sigurno mjesto, a s obzirom na promjenjivo vrijeme dobra ideja je imati suncobran i tendu za natkrivanje.

Foto: Instagram

0