Pronašli smo jedinstvenu manifestaciju koja će nam biti omiljeno odredište ovog ljeta
Pronašli smo jedinstvenu manifestaciju koja će nam biti omiljeno odredište ovog ljeta

Pronašli smo jedinstvenu manifestaciju koja će nam biti omiljeno odredište ovog ljeta

Dnevni boravak na rijeci manifestacija je koja, uz bogatu gastronomsku ponudu, posjetitelje dovodi na prekrasne lokacije uz rijeke Kupu i Mrežnicu. Riječ je o obiteljskim i prijateljskim druženjima koja se ove godine održavaju treću godinu zaredom. Ovog se ljeta također nastavlja prošlogodišnji novitet nazvan Dnevni boravak na Kupi, koji se smjestio na predivnoj lokaciji gradskog kupališta u Ozlju.

Cilj manifestacije je vraćanje kupača na rijeke, podizanje svijesti o zaštiti i prirodnim ljepotama rijeka te organizacija kvalitetnog provođenja vremena za djecu, mlade i odrasle.

Najbolja zabava uz razne programe

Ako ste se do sada dvoumili gdje je najbolje provesti dan uz dobru zabavu i ukusnu hranu, pronašli ste savršeno mjesto jer Dnevni boravak na Kupi od 2. lipnja nudi upravo sve što vam treba. Gosti u sklopu Restorana Žganjer imaju priliku isprobati tradicionalnu kuhinju spremljenu na moderan način.

Uz sjajnu gastronomsku ponudu, ova lokacija će dovoditi i popratne programe za obitelji, djecu, ali i one večernje. Tako će se u programu Dnevnog boravka na rijeci naći filmske projekcije, koncerti, predstavljanje knjiga, sportska tradicionalna natjecanja, edukativne igre i radionice za djecu itd. Ova lokacija smjestila se na samo 45 minuta udaljenosti automobilom od Zagreba, što ju čini savršenom za odmor van grada.

Gastronomska ponuda vodi vas na put oko svijeta

Osim što se može pohvaliti prirodnim ljepotama, ova destinacija ima zavidnu kulturnu baštinu koju objedinjuje povijesni dvorac Staog grada Ozlja. Dnevni boravak na rijeci trajat će sve do kraja kolovoza, a posjetiteljima će kontinuirano nuditi razne aktivnosti i nove jelovnike kroz tjedne. Budući da je naglasak ipak na hrani, posebnost trećeg izdanja manifestacije je organizacija ljetnih gastronomskih večeri koje će posjetiteljima pružiti poseban užitak u jedinstvenim kuhinjama svijeta. Sjajan jelovnik upotpunjuju i dodatne aktivnosti pa je tako moguće provozati se kajakom i na rijeci Mrežnici. Čini se kako smo pronašli savršenu destinaciju za kratke vikend izlete!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori