Radionice, bogata gastro ponuda i koncerti na omiljenoj zagrebačkoj lokaciji 
Radionice, bogata gastro ponuda i koncerti na omiljenoj zagrebačkoj lokaciji 

Radionice, bogata gastro ponuda i koncerti na
omiljenoj zagrebačkoj lokaciji 

Zapadni dio Zagreba relativno je nedavno postao bogatiji za jednu shopping destinaciju koja je ubrzo postala omiljeno mjesto druženja. Riječ je o Z Centru koji je sada privukao brojne posjetitelje bogatim Gastro Weekom koji je u tijeku. Gastro Week u Z Centru traje do nedjelje, a za posjetitelje je organizirao zaista impresivne radionice i vrhunske goste.

Program za najmlađe posjetitelje

Nakon što je prvi vikend bio rezerviran za chefove i njihov program i radionice, vikend pred nama obilježit će program za najmlađe. Subota i nedjelja rezervirane su za jednu od djeci najomiljenijih radionica. Riječ je o izradi lutaka od voća i povrća. Uz pomoć lutkara, likovnog umjetnika, djeca se susreću s raznim sezonskim voćem i povrćem. Ova radionica ima i edukativnu notu, budući da će djeca u procesu izrade razgovarati i o važnosti pravilne prehrane i unošenja vitamina. Svog superjunaka napravljenog od voća i povrća potom nose kući. Radionice su na rasporedu 18. i 19. lipnja od 17 do 19 sati.

Glazba kao stvorena za opuštanje

Veliki naglasak je na glazbenom programu. Tijekom tjedna svakodnevno možete uživati u nastupima DJ BRC-a koji na trgu pušta glazbu za ugođaj. Trg tada postaje savršeno mjesto za afterwork opuštanje s prijateljima koje nemojte propustiti. Subota je, pak, rezervirana za koncert uživo. Na pozornicu će se popesti Zembo Latifa, glazbenik koji je već neko vrijeme jedna od najzanimljivijih pojava na hrvatskoj sceni. U međuvremenu se prometnuo u jedno od jačih imena domaće hip-hop scene.

Gastro kućice kriju bogatu ponudu

Kako i samo ime kaže, Gastro Week je proteklih dana Z Centar transformirao u središte zagrebačke kulinarske scene. Stoga su se organizatori pobrinuli i za gastro ponudu koja će zadovoljiti najzahtjevnija nepca. Tri kućice donose najbolje od svjetskih kuhinja. Još uvijek stignete posjetiti Gastro Week i svakim radnim danom od 17 do 22 sata te vikendom od 11 do 23 te u ‘Pink kućici‘ isprobati uštipke s tartufima, ribu, pršut, fritule i premium koktele. ‘Burger kućica‘ nudi burgere i pileća krilca uz veliki izbor craft piva, a sve ljubitelje slavonskih delicija oduševit će kutak Vina Belje gdje mogu kušati najnovije kombinacije okusa, mirisa i nagrađivanih vina istočne Hrvatske.

Gastro Week svakako je jedan od festivala koji može ponuditi sve za savršen vikend.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori