Dizajn hrvatske djevojčice u seriji Uvod u anatomiju

ikeaigracke1

Igračka koju je dizajnirala hrvatska djevojčica Karla dobila je svoje mjesto u jednome od najpopularnijih serijala današnjice – Uvod u anatomiju! Tvorci svjetski popularne serije angažirali su Karlino plišanu igračku na filmskom setu dječjeg odjela bolnice, a Karlino preslatko plavo jedooko čudovište možete vidjeti u 14. epizodi 12. sezone, emitirane 17. ožujka 2016.

IKEA plišana igračka Uvod u anatomiju

Jednooko čudovište dio je limitirane kolekcije plišanih igračaka koje su dizajnirala djeca i na taj način se uključila u kampanju tvrtke IKEA Plišane igračke za obrazovanje, kojoj je cilj pružiti kvalitetno obrazovanje što većem broju djece koja žive u siromaštvu. Mališani diljem svijeta oslobodili su svoju kreativnost i nacrtali nevjerojatne likove iz mašte, a IKEA je proizvela plišance čijom prodajom pomaže djeci u Europi, Africi i Aziji kako bi se obrazovali i stekli čvrsti temelj za bolju budućnost.

ikeaigracke3

Karlino plišano čudovište svoju je misiju pomaganja djeci ispunilo čak tri puta – novac od njegove prodaje omogućit će zakinutoj djeci bolje uvjete školovanja, svakodnevno uveseljava i krasi domove djece i potiče ih da razvijaju svoju maštu, a stečenu filmsku slavu koristit će kao ambasador dobre volje – šireći poruke o važnosti solidarnosti i obrazovanja.

T.R.

0