Divne minimalističke ilustracije mlade slovenske dizajnerice

Vida post

Vida Igličar mlada je i ambiciozna slovenska grafička dizajnerica i ilustratorica. Školovala se na britanskom fakultetu De Montfort University u Leicesteru te se po završetku obrazovanja vratila u Sloveniju gdje trenutno živi i radi. Svatko tko je ljubitelj ljupkih, ilustracija i vrhunske kaligrafije naći će njezin rad iznimno zanimljivim i odličnim odabirom za dekoriranje prostora ili kao poklon kojim ćete svakako obradovati najdraže.

Vida_Iglicar_UsTwo

Vida_Iglicar_Stars

Njezini radovi su kombinacija tehnike akvarela, suvremene kaligrafije, pastelnih tonova i minimalističkog izgleda. Vida je do sada osvojila nekoliko značajnih nagrada za svoj rad te je izlagala u Sloveniji i Engleskoj, a prošle godine je izdala i svoju prvu ilustriranu knjigu za djecu. Iako radi u oglašivačkoj industriji, u agenciji Pristop, Vida i dalje nalazi vremena i prostora za svoj umjetnički rad te inspiraciju crpi najčešće iz svoje okoline. Također često surađuje s drugim kreativcima – tako dva njezina natpisa krase Lili and Roza Tees.

Vida_Iglicar_Imagine2

Vida_Iglicar_Imagine

Vida_Iglicar_Love

Kakve se prekrasne ilustracije Vida stvara možete vidjeti na njezinoj službenoj stranici vidaiglicar.com, a pratiti ju možete i na Facebook stranici i Instagram profilu.

Vida_Iglicar_VsakaMama2

Vida_Iglicar_VsakaMama

Vida_Iglicar_Coffee2

Vida_Iglicar_Coffee

0