Kako izgleda život jedne pudle u domu veteranke iz svijeta mode: Linde Rodin

Kako izgleda život jedne pudle u domu
veteranke iz svijeta mode: Linde Rodin

Ako pratite modni i beauty svijet gotovo je nemoguće da vam ime Linde Rodin nije poznato. Osebujan izgled, upečatljivi stil i vibrantni karakter ovu sedamdesetogodišnjakinju zaista čine posebnom. Sustanar u elitnom kvartu West Village u New Yorku joj je omiljena Pudla Winky. U šetnjama s mezimcem svakodnevno uživa, a ističe da pločnik nije njezin ‘catwalk’ već ‘dogwalk’ za kojeg se ne dotjeruje posebno. Teško je povjerovati s obzirom na to da Linda uvijek izgleda dotjerano i uglađeno. Kako pudla Winky živi s modnom veterankom doznajte kroz Instagram fotke karizmatične Rodin.

Posh pudla Linde Rodin

Ako niste znali, Linda iza sebe ima bogat životopis kao stilistica, manekenka, ali i poduzetnica. Naime, svojim uljima i preparatima ubrzo je dospjela na vrh svjetskih beauty ljestvica, a uz to je postala i zaštitno lice brenda ‘The Row’ sestara Mary Kate i Ashley Olsen. Radila je i u najpoznatijim svjetskim časopisima, a nakon karijere u medijima odlučila se okusiti u poduzetničkim vodama. Holistički način života i ljubav prema esencijalnim uljima potaknuli su ju na to da sama osmisli liniju proizvoda i tako je nastao Olio Lusso. No, njezina pudla Winky nedavno je bila inspiracija za pokretanje kolekcije povodaca i ogrlica za pse Linda and Winks.

Svakodnevica Winkyja i Linde kroz fotke s Instagrama

Pudla je elegantan pas kojeg su često za ljubimca birali pripadnici dvora i višeg staleža u prošlosti. Stoga ćete ih često vidjeti na umjetničkim djelima iz prošlih stoljeća. Francuska pasmina koristila se za lov, a postala je omiljena jer se brzo prilagodila svim stilovima života. Krzno nije prezahtjevno za održavanje, ali poželjno je da stvorite rutinu posjeta frizeru za pse kako bi vaša pudla uvijek bila njegovana i lijepa.

Svakodnevicu Linde Rodin u raskošnom stanu koji se nalazi u jednoj od najelitnijih dijelova New Yorka uljepšava siva pudla Winky. Njih dvoje zaista uživaju u svakom trenutku dana. U šetnji ulicom zasigurno plijene pozornost, a od milja svog mezimca Linda zove Winks. Ljubimci modernog doba žive u uvjetima koje bi neki ljudi mogli samo poželjeti, a u djelić atmosfere ovog simpatičnog dvojca zavirite u nastavku.

 

 

Foto: Instagram (@lindaandwinks)

Učitati još
Zatvori