Top preporuke dioptrijskih okvira za akciju „Jedne kupi, druge skupi“ Alfa Vision Optike

Top preporuke dioptrijskih okvira za akciju „Jedne kupi, druge skupi“ Alfa Vision Optike

Nerijetko čujemo kako se sreća krije u malim stvarima te da male promjene u danu mogu biti od velikog značaja, pa tako i promjena dioptrijskog okvira može donijeti svježinu i novinu dana. Sigurni smo da se svi vlasnici jednog para dioptrijskih naočala često zažele još jednog drugačijeg para – bilo da im postane naporno svakoga dana nositi isto ili jednostavno trebaju promjenu i voljeli bi imati izbora za različite prigode, outfite ili aktivnosti. Ako ste vi jedan od tih vlasnika, vašim mukama došao je kraj jer u svim Alfa Vision Optikama traje akcija „Jedne kupi, druge skupi“.

alfavision-optika-naocale_1

Uz ovu akciju ostvarujete posebnu pogodnost pri kupnji novih dioptrijskih naočala – uz kupnju jednog para naočala, druge kompletne dioptrijske naočale, određenog brenda, od Alfa Vision Optike dobijete GRATIS. Tako ćete uz posebnu uštedu, dobiti drugi par po vlastitom izboru: za blizinu ili za daljinu, naočale za čitanje ili radne naočale, naočale za posao ili naočale za slobodno vrijeme. Također, sve kupce dioptrijskih okvira očekuje i besplatna kontrola vida. Ako spadate u onu skupinu koja je ipak vjerna samo jednom okviru, gratis par naočala možete pokloniti prijateljici, mami, tati, sestri ili supružniku, jer taj par naočala ne mora biti iste dioptrije kao što je vaša.

Promjene pri odabiru dioptrijskih okvira zaželjeli su se i ambasadori Alfa Vision Optike – influenceri @nikaturkovic, @stazisweet, @markokutlic i @ivana.pirizovic, čije top preporuke dioptrijskih okvira za ovu akciju donosimo u nastavku. Akcija se može ostvariti u svim Alfa Vision Optikama – Centru Kaptol i Masarykovoj 23. Ponudu možete provjeriti i na web stranici www.alfavision-optika.hr ili se pak inspirirati na njihovom Instagram profilu @alfavisionoptika.

@nikaturkovic

Nika-Turkovic

Hrvatska pjevačica Nika Turković na svom Instagram profilu ne krije kako voli neutralne tonove, jednostavnost i kvalitetu, a udobnost je odmah sljedeća karakteristika kojoj teži. Tako bira i dioptrijske okvire, kako bi uvijek odgovarali svim njenim raspoloženjima, izdanjima i modnim kombinacijama. Kako kaže ova akcija idealna je da uz svoj bezvremenski okvir izabere još jedan koji će nositi onih dana kada poželi unijeti nešto „novo“ u dan.

Top 5 kombinacija prema izboru Nike Turković

1.-Lindberg

@stazisweet

Anastazija-Makjanić

Anastazija svoje zimske dane provodi pak na osunčanom Hvaru koji je vječna inspiracija za njene „colorful“ modne kombinacije po kojima je i prepoznatljiva na Instagramu. „Boje mora biti i kada su u pitanju dioptrijski okviri“ kaže @staziweet, koji se savršeno uklapaju uz morski pejzaž dalmatinskog otoka. No, pak priznaje da joj nedostaje jedan klasični, crni, profinjeni model naočala kada poželi biti ozbiljnija ili koji će odgovarati svečanijoj prigodi, zato joj je ova akcija idealna da napokon dođe kraj njenim slatkim mukama.

Top 5 kombinacija prema izboru Anastazije Makjanić

@markokutlic

Alfa-vision_Marko-Kutlic

Iako je tek nedavno otkrio da vodi bitku sa „dioptrijom“, pjevaču Marku Kutliću to nije teško palo, svoj model Oliver Peoples odmah je izabrao i od tada ga ne skida. No, uskoro bi mogao uvesti i novi par okvira – dok će prvi par nositi svakodnevno i prilikom profesionalnih obaveza, drugi par bi odabrao za bezbrižno uživanje u slobodnom vremenu ili za vrijeme čitanja dobrog štiva.

Top 5 kombinacija prema izboru Marka Kutlića

@ivana.pirizovic

Ivana-Pirizovic

Instagram feed Ivane Pirizović odavno je prepoznat po minimalizmu, neutralnosti i jednostavnosti koji zapravo odražava njen autentičan stil – s jedne strane bogat klasičnim modela, a s druge prepoznatljiv po neobičnim i odvažnim komadima. Zato je akcija „Jedne kupi, druge skupi“ idealna za njenu „neodlučnost“. Uz jedan neobičan model, Ivana bira klasiku za koju zna da je nepogrešiva.

Top 5 kombinacija prema izboru Ivane Pirizović

Foto: PR

Učitati još
Zatvori