U Đardinu smo pronašli najmirisniju blagdansku kolekciju

U Đardinu smo pronašli
najmirisniju blagdansku kolekciju

Jedna od najposebnijih zagrebačkih cvjećarnica, Đardin u Deželićevoj 89, predstavio je ekskluzivnu blagdansku kolekciju “Slavimo zajedno”. 

Osim mirisom, nova kolekcija oduševljava i custom ilustracijom koju potpisuje Studio Hrvatin, a light motiv kolekcije su gipsofila kojom se doziva snijeg i najmirisniji eukaliptus koji je stigao ravno s juga Jadrana.

Stigla je Đardin blagdanska kolekcija

Upravo ovaj kontrast stvara neodoljivu kombinaciju koja je pretočena u prekrasne proizvode – mirisni vijenac dobrodošlice, mini bor u kutiji s mašnom, trajni božićni buket s mekanim pamukom, blagdanske čestitke, plakate i adventske radionice koje su apsolutni hit provod ove sezone.

S obzirom kako su klasični blagdanski partiji ove godine neizvjesni, adventske radionice izrade suhih buketa i raskošnih vijenaca, uz kuhano vino i prefine zalogajčiće, idealno su rješenje za sve koji žele stvoriti najposebnije uspomene s prijateljima i kolegama. Nas su totalno osvojile jer su i genijalna ideja za rođendanske proslave.

Saznali smo da prijave kreću uskoro, a za detalje pratite Instagram profil @djardin. Uz Đardinovu blagdansku čaroliju, rastimo i slavimo zajedno.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori