Divan stan poznate danske blogerice

Divan stan poznate danske blogerice

Funda Christophersen – stilska inspiracija

Funda Christophersen jedna je od poznatijih danskih blogerica, koja se uvijek nađe na listi Skandinavki čiji nas stil svakodnevno inspirira. Poznata kao minimalistica, Funda je među modnom publikom obožavana jer je svakodnevna inspiracija za to kako casual komade učiniti zanimljivima i uklopiti ih u kombinacije koje će izgledati neopterećeno, a chic.

Osim što je zanimljiva po pitanju inspirativnih odjevnih kombinacija, uvijek volimo baciti pogled na kadrove s ulica Kopenhagena te njezin stan koji se često potkradao među objave. Funda se nedavno sa svojom obitelji preselila u novi prostor te sada imamo priliku vidjeti i više fotografija koje dijeli. I oduševljeni smo.

Stan kakav želimo

I ovaj se prostor nalazi u Kopenhagenu te ima sve ono što volimo kod skandinavskih interijera – prostranost, svijetle boje, puno danjeg svjetla i odlične detalje. Funda bira komade skandinavskih dizajnera koje spaja u savršeni minimalizam s pomakom. Bež sofa, krzneni ukrasi, perzijski tepih i puno zelenila čine okosnicu dnevne sobe, dok je spavaću sobu zauzeo veliki bračni krevet koji izgleda beskrajno mekano.

Budući da je selidba odrađena tek nedavno, još uvijek očekujemo puno detalja koji će zasigurno osvanuti na profilu poznate blogerice i poslužiti nama kao inspiracija. Ako je još ne pratite, pravo je vrijeme da počnete.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori