Danas počinje fantastično Porcijunkulovo

Porcijunkulovo

Danas počinje jedna od najvećih manifestacija u sjevernoj Hrvatskoj – 53. Porcijunkulovo! Održat će se od petka 28. srpnja do utorka 2. kolovoza u Čakovcu. Svečano otvorenje održat će se u atriju Muzeja Međimurja, Trg Republike 5 u 20 sati.

Porcijunkulovo je tradicionalna kulturno-turistička manifestacija te najveća manifestacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Ove godine na njoj će se predstaviti tristotinjak izlagača autentičnih suvenira i rukotvorina, a prikazat će i način izrade tradicijskih međimurskih proizvoda. Uz bogatu gastronomsku ponudu i ove godine Porcijunkulovo obiluje besplatnim koncertima, a najzvučnija imena zasigurno su Halid Bešlić, Prljavo kazalište, Klapa Šufit, Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Petar Grašo.

PR2016-9

PR2016-12.jpg cover

Morski ugođaj u Čakovcu

Ove godine Porcijunkulovo donosi dašak morskog ugođaja uz predivni ‘plaža’ kutak! Na plaži će vas željno iščekivati osvežavajuća pića s motivom ‘Volim Hrvatsku’ sa 7 vizuala, ležaljke, suncobrani i baklje. Ulaz u Perivoj Zrinskih transformirat će se u pješčani kutak. Uživajte u pomalo filmskom ambijentu i pustite mašti da vas ponese među krasne priobalne prostore.

Zanima li vas gdje u Čakovcu ili Međimurju možete odsjesti, lokaciju dobrog restorana ili vinarije – posjetite porcijunkulovo.com, domaćini su se potrudili i pripremili detaljnu kartum kako bi svaki gost našao točno ono što mu treba.

Više informacije i sadržaj programa saznajte na porcijunkulovo.com. a kako je bilo prošle godine pogledajte u videu niže.

PR2016-4

Foto: Porcijunkulovo

0