Danas počinju dva dana super zabavnog festivala u Zagrebu

Danas počinju dva dana super
zabavnog festivala u Zagrebu

Najšareniji festival u gradu, drugi po redu festival majica Pitsome fesTEEval by Epson održava se 29. i 30. lipnja u novootvorenom preuređenom ljetnom dvorištu zagrebačkog kluba Vintage Industrial Bar u Savskoj 160. Na festivalu će se predstaviti 15ak izlagača iz Hrvatske, ali i susjednih Slovenije i Bosne i Hercegovine, što događaju daje prefiks prvog regionalnog festivala majica.
“Premijerno prošlogodišnje izdanje festivala pobudilo je zaista velik interes, uz preko 1.000 posjetitelja i sjajan medijski odaziv”, rekao je organizator Dejan Jeličić uime Pitsome Merchandising, “tako će i ove godine majice s inovativnim dizajnima mladih autora i T-shirt brandova biti glavne zvijezde festivala”. Uz izložbeno-prodajne štandove festival će biti obogaćen brojnim popratnim događanjima, poput prezentacije bike pola, radionica tiska na majice, izložbe oldtimer automobila, a posjetitelji će se na festivalu moći i tetovirati, urediti bradu i frizuru, naručiti majicu s vlastitom karikaturom itd. Organizatori posebno pozivaju roditelje s djecom da posjete festival, jer će za najmlađe biti organizirane kreativne radionice crtanja po majicama, dok će si roditelji i svi ostali moći sami otisnuti službenu festivalsku majicu i torbu, čiji dizajn potpisuju strip autori Sebastijan Čamagajevac i Josip Sršen.
“Ponosni smo što je kum ovogodišnjeg festivala Edo Maajka, koji je upravo objavio odličan novi studijski album”, naglasila je direktorica festivala Nikolina Plenar Jeličić, “Edo je na neki način i spontani promotor našeg branda Motika, čije majice rado nosi na nastupima i u spotovima”.
Festival majica i ove godine prati odlična glazba kroz slušaonice i koncerte, pa će tako u sklopu Tabor film festival warm up-a u petak 29. lipnja na ljetnoj pozornici nastupiti odličan Nikola Marjanović trio, a u subotu 30. lipnja sjajna Maja Posavec. Festival započinje u petak u 17h i traje do ponoći, a u subotu se održava od 10:00 također do ponoći. Ulaz na oba dana festivala je besplatan.

Učitati još
Zatvori