Cvit FlowerBag za najljepši cvjetni poklon

Cvit FlowerBag za najljepši cvjetni poklon

Cvit Happens je poznato ime u svijetu vrhunske organizacije i dekoracije vjenčanja i eventa. Brojni su uspješni projekti iza njih koji ulijevaju povjerenje i šire dobar glas. Inspirirani elegancijom najvažnijeg dana i cvijećem bez kojega on nije potpun, željeli su dizajnirati proizvod za svaku priliku s jednakom strašću i profinjenošću kao i kod same dekoracije vjenčanja.

Upoznajte Cvit FlowerBag – fora način za „nošenje“ cvijeća

Zato su osmislili super pakiranje za nošenje cvijeća, FlowerBag koji može biti i odličan poklon. Zamislite samo koliko bi razveselili nekoga da mu poklonite cvijeće umotano na originalan način. Nakon pakiranja u kutije, tzv. flower box ili tuljce, sada možemo odabrati i FlowerBag te prošetati originalno rješenje.

Jedinstveni dizajn u nježno roza tonovima odlično se slaže s pomno biranim, svježim cvijećem. Jedva čekamo proljeće i vesele tulipane kako vire iz dizajnerskog Cvit FlowerBaga!

Kreativni dio Cvit tima uvijek pazi na detalje, tako je i FlowerBag obogaćen zlatnim logom koji je ujedno i kartica na kojoj ćete ispisati najljepšu posvetu dragoj osobi.
Brojimo sitno do prvih Cvit FlowerBagova na ulicama grada. Načuli smo da prvih 100 kupaca dobiva i popust, tako da obavezno bacite pogled na njihovu web stranicu.

Fotografije: Marija Laća

Učitati još
Zatvori